Muayene cezasi

serdal1977

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar.Benim sıkıntım şu:16 temmuzda aracın muayenesi bitiyo araç şu anda geliboluda ben de adanaya gidiyorum araç kalacak 1 ağustosta aracımı alıp diyarbakıra geçicem.yani muayene yaptırmadan gitmek istiyorum.bu durumda polise yakalanırsam cezası ne olur.asıl korktuğum aracı trafikten men ederlermi.Tabii bu arada egsoz muayeneside geçmiş.bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden herkese teşekkür ederim.

Yakalanırsanız parasal cezayı bilmiyorum ancak 1 hafta süre veriliyor diye biliyorum. Tuv tarafında 1 aylık ceza alırlar oda 3% - 4% gibi bi rakama tekabül eder.

cezası çok ağır değilse sıkıntı değil geçikme cezasıda aynı şekilde.onları artık dönünce hallederiz.bir hafta müddet verince yaptırdığımız da trafiğe gidip yaptırdığımıza dair ruhsatımı göstericez yani.

Şimdiden yaptırma imkanı var. Korkulu rüya görmektense günü gelmeden yaptırmak iyidir.

Muayene ücreti ne kadar bilen var mı?

Şimdiden yaptırma imkanı var. Korkulu rüya görmektense günü gelmeden yaptırmak iyidir.

Evet günü gelmedende erken yaptırabilirsiniz.ben herzaman günü gelmeden bir iki gün önce yaptırırım.:bir:

fenni muayene problem değil ceza yersin 15 gün süre verirler o sürede gider yaptırırsın ha yaptırmam inatım diyorsan o süre bittikten sonra muayeneye gittiğinde üzerler egzoz muayenesine gelirsek onun için ceza keserse 650 yada 750 lira olması lazım cezası benimde bitti geçenlerde araştırdım bu iki rakamdan biri cezası seçim senin

İsterse aracı bağlar. 1 haftalık cezayı muayene merkezi olmayan yerlerde uyguluyorlar diye tahmin ediyorum.
Diyelim kırmızıda geçtiniz ama mobese yok yol uygulamasında çevrildiniz. plaka sisteme düşüyor. Diyelim sonrasında bişiy demeden bıraktı polis. Ama plaka sisteme düşünce niye bıraktın bunun muayenesi yok diyip bu sefer uygulamayı yapan polisin başı ağrıyor. Dikkat ederseniz ne olursa olsun asayiş çevirmesinde bile muayeneye bakarlar.
Bir komşumuz muayenesi bitik şekilde radara girmiş. Çevirmede ya bağlıycaz ya hemen az ilerdeki istasyonda muayeneni yaptıracaksın demişler. Yaptırıp öyle geçmiş.
Bence erken yaptırın içiniz rahat olsun :)

Geri