Mtv

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fanta14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fanta14

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
3 aralık cuma günü sıfır aracımın tescil işlemleri yapıldı plakamı ve ruhsatımı aldım. Az önce internet bankacılığından vergi ödemesi bölümünden MTV ye baktım sadece ocak 2011 borcu görünüyor. Normalde hem geçn temmuzu hem önümüzdeki ocağı ödemem gerekmiyor mu?
Selamlar.

3 aralık cuma günü sıfır aracımın tescil işlemleri yapıldı plakamı ve ruhsatımı aldım. Az önce internet bankacılığından vergi ödemesi bölümünden MTV ye baktım sadece ocak 2011 borcu görünüyor. Normalde hem geçn temmuzu hem önümüzdeki ocağı ödemem gerekmiyor mu?
Selamlar.

Hiç borcunuzun olmaması lazım tüm borclarını aldığınız firmanın ödemsi gerekiyor sıfır araç aldınız dimi ?

Evet sıfır araç aldım ama MTV sini ödemiyorlar. Hatta bayiye MTV size aittir diye kocaman tabela asmışlar. Neyse bakalım vergi dairesinden sordurmak lazım.

Ben o yüzden vergi cezası bile yemiştim. Haziranın ortasında 2. el bir araç almıştım, her türlü evrak işlemlerini bitirip yeni plaka ve ruhsat alarak trafiğe çıktım. 3-4 sene sonra (enflasyonun yüksek olduğu yıllarda) okkalı bir geçikme zammı ile MTV ödedim. O nedenle gerekirse vergi dairesine falan sorun, yoksa devlet sizi mutlaka buluyor :).

mtv size ait toplam fiyat vermişlerdir

Anahtar teslim şartı ile almadınızmı:confused:
Böyle değilse size yüklemişler, yazıyı gördüyseniz uyarıyı kabüllenmiyecektiniz.Hayırlı olsun,ALLAH kazasız kullanmak nasip etsin.

bayı temmuz ocak arası vergıyı oder.ocak vergısı sıze kalır.eger trafık tescıl ıslemını ocak ay gırınce yapsaydınız ılk vergıyı onlar odeyecektı.ben beklıyorum suanda.20 gun aracı erken alarak 250 lıra odemeye degmez dedım.aracı aldım ama bayıde beklıyor.ocakta anahtar teslım fıyata gıdıp alacagım

bayı temmuz ocak arası vergıyı oder.ocak vergısı sıze kalır.eger trafık tescıl ıslemını ocak ay gırınce yapsaydınız ılk vergıyı onlar odeyecektı.ben beklıyorum suanda.20 gun aracı erken alarak 250 lıra odemeye degmez dedım.aracı aldım ama bayıde beklıyor.ocakta anahtar teslım fıyata gıdıp alacagım

Ocak ayından evvel fatura kestirmezseniz sorun olmaz.

oyle yapıcam savas abı.sadece aracı suan parasını vererek ayırtmıs oldum.bayının garajında kılıtlı vazıyette beklıyor :) ıstersen vereyım evın onunde beklesın dedı ama plakasız yemedı cesaret :)

oyle yapıcam savas abı.sadece aracı suan parasını vererek ayırtmıs oldum.bayının garajında kılıtlı vazıyette beklıyor :) ıstersen vereyım evın onunde beklesın dedı ama plakasız yemedı cesaret :)
Plakasız sıfır aracı kapının önüne koymak gerçekten yürek ister.:(

Geri