MSN den gelen mesaja dikkat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalçın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yalçın

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bu resim seninmi ? sorusuyla www. ile başlayan desingportal ,ile devam eden . com u bulunan / resimleri.php?id=murat ??? @hotmail.com isimli mesaj sizede gelirse hemen açmadan yok edin özellikle böyle keserek yazdım ki yanlışlıkla tıklamayın die
eğer tıklarsanız program pc nizdeki tüm bilgileri ele geçiriyor

Son düzenleme:
thnxx

geçen hafta başıma geldi :( ve sazanlık yapıp linki açtım. birden arka arkaya yeni pencereler açılmaya başladı. hemen bilgisayarı kapadım daha fazla yayılmasın diye.aynı akşam da bi arkadşımın yardımıyla kaspersky internet security i kurup temizledik.aman dikkat edelim!

arkadaşlar.. bir konuda bilgi vermek istiyorum..

zaman zaman mailler gelir.. bilmem kişiyi msn listene eklediğin an msn şifren çalınıyor falan diye.. inanmayın!.. o mailler spam maillerdir ve FRW mail yolu ile mail adresi toplamak içindir..

bilgisayarınızda mutlaka bir antivirus olsun.. KAV olabilir McAfee ya da NOD32 olabilir.. Bir sürü virus programı var zaten.. Onlar olduğu sürece internette istediğiniz gibi gezebilirsiniz.. Bilgisayarınıza birşey olmaz.. İnternet sayfalarında olan ve otomatik olarak yüklenen trojanlar sadece virus programı olmayan bilgisayarlar için tehlikedir.

Ancak hiç bir şekilde mail adresinizi ve parolaınızı herhangi bir siteye yazmayın.. Anında çalınabilir, ya da sizin mailinizden başka kişilere mail atılabilir.. Hissetmezsiniz bile :)

Bilmediğiniz programları yüklemeyin.. Bilmediğiniz tanımadığınız kişilerla dosya transferi yapmayın.. Bir de bir zahmet bilmem kaç yüz bin kişiye mail atarsan dileğin gerçekleşecek maillerini atmayın!

Herkese sorunsuz günler..

tesekkurler bılgı ıcın

tesekkurler dogruluk derecesı kanıtlanmısdır

bu mail ile ilgili bugünde tüm gazetelerde haber var aman dikkat die sitenin bnm verdiğim gibi linkinide vermişler doğruluk derecesi 100/100 aman dikkat edip saanlık yapmayın tüm bilgileriniz gider yada bnm gibi yapıp + disk alarak tümünü ne olur ne olmaz die yedekleyin ve kenarda bekletin

Geri