1998 yılından bu yana opelle çıktığım bu yollara dün son noktayı koyarak Golf V aldım.Forumda her ne kadar aktif olmasamda çok yakından takip ediyordum.Formda emeği geçen ustalarıma ve tüm arkadaşlara yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.Opelle ilgili bir çok şeyi ben bu formdan öğredim ve eminimki bu kadar katılımı olan başka bir otomobil markasına ait form sitesi yok sanırım.Aslında opelden vaz geçmeyi hiç düşünmüyordum ama son aldığım 2004 astra h kasa aracımda yaşamış olduğum bir takım kronik sorunlar ve bence yalnış uygulanmak olan üretim ve pazarlama hatalarından dolayı inanın opelden soğuttu beni
. Hangi marka otomobilde var aynı model aracın 2 adet kasasının üretildiği bunuda bilmiyorum ve bunun yüzünden yeni kasa araçlarımızın değeri çok düşmektedir. Merak ediyorum acaba astranın tekra yeni kasası çıkınca klasik kasayı üretmeye devam edeceklermi.Ve maalesef şunuda üzülerek söylemek istiyorum ki sakın beni yalnış anlamayın opel marka araçları kötülemek istediğimden falan değil ama ilk defa arabaya bindiğimi hissettim. Neyse sözü fazla uzatmak istemiyorum hepinize kazasız belasız günler diliyorum.

Son düzenleme: