mrb arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

majjestte

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
98 vectra cd m vardı sattım geçen hafta 17 bin e gitti içim yanıyo acilen bi araba almam lazım :( 20 21 civarı modelli kaliteli yüzümü kara çıkarmıcak ( genelde otobanda yolculuk ettiğim için ezik düşürmeyen ) :D bi araç arıyorum opel vectra 1.6 comfortlar çok hosuma gidio ama pek övülmüyo sanırım ya da her hangi bi marka önerebilirmisiniz bide renault megane 2 yattı aklıma ama opelden de vazgeçilmio açıkcası... megane 2 ye 2o bin lira verene kadar 2002 3 vectra comfort mu almalıyım bi türlü karar veremedim:sorry:

98 vectrayı 17 ye satmanız buyuk bır basarı

vectranın 2002 modelı yok 2003 u de 23 24 bın lıra gıbı bır fıyata bulabılırsınız

ıstersen benım 2001 1,6 elegance verebılırım

pardon :D 2003 bulunabilio sanırım 21 e falan var nette ama ben yeni kasa istiyorum ya kullandıgım araba da o kasadandı

98 vectra cd m vardı sattım geçen hafta 17 bin e gitti içim yanıyo acilen bi araba almam lazım :( 20 21 civarı modelli kaliteli yüzümü kara çıkarmıcak ( genelde otobanda yolculuk ettiğim için ezik düşürmeyen ) :D bi araç arıyorum opel vectra 1.6 comfortlar çok hosuma gidio ama pek övülmüyo sanırım ya da her hangi bi marka önerebilirmisiniz bide renault megane 2 yattı aklıma ama opelden de vazgeçilmio açıkcası... megane 2 ye 2o bin lira verene kadar 2002 3 vectra comfort mu almalıyım bi türlü karar veremedim:sorry:
sen 25000 verebilirmisin veririrm dersen sana megane 2 sedan alırız sen rahat ol hemde otobanda seni güldürür 260 vurursun :) temiz zenon lu

25 çıkaramam usta ya bende 20 yaşında bi ögrenciyim 20 21 i geçemem :) megane sedan var aslında bu fiyata ama 2004 model civarı bişi benim merak ettiğim meganı yerden yere vuruyorlar acaba sorunlu bir araçmı onu düşünüyorum :)

25 çıkaramam usta ya bende 20 yaşında bi ögrenciyim 20 21 i geçemem :) megane sedan var aslında bu fiyata ama 2004 model civarı bişi benim merak ettiğim meganı yerden yere vuruyorlar acaba sorunlu bir araçmı onu düşünüyorum :)

yerden yere vuran inan renault un özelliklerini bilemeyen birisi dir. 20000 e ne olabilir diye düşünüyorum 2004 den önceki kasalar var gayette uygun km de seni sevindirir.... o paraya corsa alabilirsin ailecek kullanıyorsanız size gelmeyebilir bagaj da sıkıntı yaratır..alacağın araba kesinlikle benzinli olsun benzin pahalı diyeceksin .... ama sen enjektörlerin fiyatını biliyomusun dizel 1200-2000 civarı... alırsam tüp taktırırım diyosan ben taktırma derim performansı değişmiyor diyenler vardeğişmeyebilir ki ben buna hiç inanmıyorum arabanın motorunu ne hale getiriyor bilen var mı? ben bu kadar yazdım merak ettiğin bişey olursa cevaplandırırım

yani diyorsun ki megane daha tatlı bi sürüş keyfi veriyo he :) hem vectra b kullnıyosn hemde megan kullanmıssın sen daha ii bilirsin aradaki farkı biraz anlat hele ben daha megan kullanmadım nasip olmadı :d

sayın multicdti şimdi megane de motor seçenekleri var bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim kafam allak bullak oldu renault megane 2 ye kafam rahat yanaşıyımmı 1.4 1.5 1.6 özellikle en dolusu hangisi ne önerirsiniz 20 lirayı artık gözüm kapalı megan diip gidip alcam yani

meganeyle vectra birmi yaa bırakın megan ne öyle sirket arabası gibi

vectra b cd bındıysen megan 2 sana oyuncak ve konforsuz gelecek benden soylemesı :D
b2 cdx bak ;)

Geri