Motordan Homurtu Sesi?

orcunakyol

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar bugün aracımı sürdükten sonra biraz çukuru bol yola girdim 2.viteste gittikten sonra bi anda kalkışta arabanın motorundan homurtu tarzında ses gelmeye başladı sizce neyden olabilir. Çamaşır makinasında olur ya sıkmaya geçince ilk başta çok ses gelir hızlandıkça azalır onun gibi bişey oldu. Ne kadar açıklayıcı oldu bilmiyorum ama homurtuya çok benziyor ses.

2005 corsa 1.3cdti

Kendi bilgim dahilinde aklıma gelenler:
- Hava filtresini, hortum bağlantılarını kontrol edin, oynayan çıkan parça var mı?
- Ekzoz manifoltunda mı diyecem, ama ordan olsa çok daha gürültülü olurdu.

Başka biri gaz verirken, kaputu açıp dinleyerek sesin geldiği yeri teşhis etmeyi deneyin.

sesi duymak gerek nereden geliyor

Kayislara yakin hir yerden geliyor arabanin sag tarafindan ama nereden ram idrak edemedim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bir ustaya gösterin söylediğiniz yerde ya yağ pompası ki az ihtimal diğeri zincir aklıma gelen

Mesai bitiminde göstericem ins sıkıntı olmaz. Tesekkurler bilgileriniz icin sonucu yazarim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar sorun şu imiş;

Şarj dinamosunun pulesi arızalanmış bir önceki usta kapağını takmamış o da su almış ve arıza yapmış.
Pule nette 60tl civarı sanayide 85tl 50tl ustalık parası aldı usta sanki biraz fazla aldı ama yapcak bişey yoktu. totalde 130 mal oldu.

geçmiş olsun :)

Eyw ;)

Geri