motordan gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 354270
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

354270

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar motordan hızlanırken ve yokuş çıkarken pırrrr diye ses geliyor genelde kalkışlarda ve yokuş çıkarken yapıyor normal hıza gelince kesiliyor bunun sebebi ne olabilir?

pırlama sesi ise egsoztdan olabilir veya karter muhafaza sacı egsoza değiyor dur

abi egsozt delik ben de ilk ondan şüphelendim ama ses önden geliyor sanki konsolun içinden geliyor gibi dururken de kapıyı ve kaputu açtım dinlemek için egsozttan gelmiyor ses.

bir de dün sabah çalıştırdığımda araba kendi kendine gaz veriyordu ben gaza basmadan devir 3000 lere gelip iniyordu biraz ilerleyince 5 km felan düzeldi

Selam Senin Bahsettiğin Şey benim Eski Araçta Vardı Bende Ne Olduğunu Anlamadım tıkıtrı Gibi Sanki pinpon Topunun Çıkardığı gibi bir ses arabanın içinden sağ taraftan gelmekte idi ustada anlamadı Garip Bişi

NOT: Turbo Varsa Belki Turbo Alakalı Bişi Olmasın Benim eski Arabada Turbo Vardı

Selam Senin Bahsettiğin Şey benim Eski Araçta Vardı Bende Ne Olduğunu Anlamadım tıkıtrı Gibi Sanki pinpon Topunun Çıkardığı gibi bir ses arabanın içinden sağ taraftan gelmekte idi ustada anlamadı Garip Bişi

NOT: Turbo Varsa Belki Turbo Alakalı Bişi Olmasın Benim eski Arabada Turbo Vardı

saolun yorumunuz için turbo yok arabada ustaya gidecek bakalım ne söyleyecek
forumdaki ustalarımız sağolsun onların bilgileri önemli çok yardımları oluyor

pırlama sesi ise egsoztdan olabilir veya karter muhafaza sacı egsoza değiyor dur

ustam saolun sorun egsoztmuş 100 ytl sıkışmış egsozt değişti

100 ytl ye egzostu iyi değiştirmissin hayırlı olsun güle güle bin

Geri