Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar motordan hızlanırken ve yokuş çıkarken pırrrr diye ses geliyor genelde kalkışlarda ve yokuş çıkarken yapıyor normal hıza gelince kesiliyor bunun sebebi ne olabilir?
abi egsozt delik ben de ilk ondan şüphelendim ama ses önden geliyor sanki konsolun içinden geliyor gibi dururken de kapıyı ve kaputu açtım dinlemek için egsozttan gelmiyor ses.
bir de dün sabah çalıştırdığımda araba kendi kendine gaz veriyordu ben gaza basmadan devir 3000 lere gelip iniyordu biraz ilerleyince 5 km felan düzeldi
Selam Senin Bahsettiğin Şey benim Eski Araçta Vardı Bende Ne Olduğunu Anlamadım tıkıtrı Gibi Sanki pinpon Topunun Çıkardığı gibi bir ses arabanın içinden sağ taraftan gelmekte idi ustada anlamadı Garip Bişi
NOT: Turbo Varsa Belki Turbo Alakalı Bişi Olmasın Benim eski Arabada Turbo Vardı
Selam Senin Bahsettiğin Şey benim Eski Araçta Vardı Bende Ne Olduğunu Anlamadım tıkıtrı Gibi Sanki pinpon Topunun Çıkardığı gibi bir ses arabanın içinden sağ taraftan gelmekte idi ustada anlamadı Garip Bişi
NOT: Turbo Varsa Belki Turbo Alakalı Bişi Olmasın Benim eski Arabada Turbo Vardı
saolun yorumunuz için turbo yok arabada ustaya gidecek bakalım ne söyleyecek
forumdaki ustalarımız sağolsun onların bilgileri önemli çok yardımları oluyor