Motor temizligi ve sonrasi yardim

rimednac

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar bugun profesyonel olarak araçlar için detayli temizlik yapan firmalardan birinde motor temizligi ve korumasini uygulattim.Cok temiz oldu ama aksam aracımı aldıgımda eve yaklasırken "hava yastigi, emniyet kemeri" uyarı lambasinin yandigini farkettim bu neden kaynaklanabilir? bu arada lamba benzin lambasinin hemen solunda olan. altta da motor fotolari var yaptirmayi dusunenler olursa fikir sahibi olabilirler benim cok hosuma gitti.

ben arabanın motorunu temizletmekten yana değilim özellikle opelin.fakat contadan yağ kaçırdığı için hortumlarda yağ olmuştu çürümesin diye opan'da temizlettim.çünkü bi arıza olsaydı yaptırırdım.diğer yerlere güvenemedim.arakadaşım keşke sende yetkili serviste yaptırsaydın ama olmuş artık.ayrıca güzel temizlemişler.bence lamba söner bi ıslaklık falan vardır kuruyunca geçer.bende bi kere motora su dökmüştüm arıza lambaları yandı izmirde bi özel servise gittim bana egzantirik devir sensörü değişcek dediler bende yaptırmadım 2 saat sonra motor kuruyunca söndü.inşallah seninki de öyle olur.güle güle kirlet.

tşk ettim kardes ins benimki de islaklikla ilgili bir problemdir.

ne demek.inşallah.

ben aracı yetkili servise bıraktım içi dışı motorda dahil her tarafını temizlemişler aklıma takılan kaputu açtığımda motor temizliğinde sarı renkte plastik yapışkan bişe kullanmışlar?

Arkadaslar bugun profesyonel olarak araçlar için detayli temizlik yapan firmalardan birinde motor temizligi ve korumasini uygulattim.Cok temiz oldu ama aksam aracımı aldıgımda eve yaklasırken "hava yastigi, emniyet kemeri" uyarı lambasinin yandigini farkettim bu neden kaynaklanabilir? bu arada lamba benzin lambasinin hemen solunda olan. altta da motor fotolari var yaptirmayi dusunenler olursa fikir sahibi olabilirler benim cok hosuma gitti.

http://img176.imagevenue.com/img.php?image=08834_1_122_115lo.JPG http://img134.imagevenue.com/img.php?image=09202_2_122_600lo.JPG
airbag lambası kendılıginden sönmez illaki cihaza baglanacak. bu arada eger aracın ıc kısmınıda temızlettırmıssen koltuk altındakı gerdırıcıye ait söketlerden kaynaklanmıs olabılır

Araba çalışır durumdayken veya kontak açıkken koltukları ileri geri çok fazla oynatmamak gerekiyor. En ufak bir temassızlık bile olsa Airbag ışığını yakıyor. Söndürmenin tek yolu TECH2 ya da benzer hata kodu silen cihazlara bağlamak.

:good:
Araba çalışır durumdayken veya kontak açıkken koltukları ileri geri çok fazla oynatmamak gerekiyor. En ufak bir temassızlık bile olsa Airbag ışığını yakıyor. Söndürmenin tek yolu TECH2 ya da benzer hata kodu silen cihazlara bağlamak.

ben aracı yetkili servise bıraktım içi dışı motorda dahil her tarafını temizlemişler aklıma takılan kaputu açtığımda motor temizliğinde sarı renkte plastik yapışkan bişe kullanmışlar?

evet, aynısını benim motorda da kullanmislar. "motor koruma" diye geciyor. bi sure sonra yapiskanligini kaybediyormus ki bunun sonucunda motor parcalari uzerinde kaygan ve toz tutmaz bi yapi olusmasini sagliyormus. temizlik icin hava tutturman yeterli dedi.

Geri