motor takozunu takamadı

vallahi bir iş gunu kaldı serviste. ve bulamadılar. 1-2 gun daha kalsın dediler. bende bırakmak ıstemedım. zaten servisteki o seslerden sorumlu (!) kişi aracı çok hor kullanıyordu (hızlı vs..) . sonra dedi ben sesi bir türlü çıkarttıramadım.
birde benim yanımda oyle kullanıyor haa. ciftkurtların servis elemanı olacak..
birde siz kullanın dedi. ve hayatının hatasını yaptı. bi süre dayandı. sonra kemer takmadan oturamadı. nerde viraj bulduysam dip gaz girdim, her türlü tehlikeyi yaşattım. 1 ay bulanık mıçar. umarım aklı başına gelmiştir.

yaktığı boşa benzin oldu anlayacagın. servislerde beş paralık iş yok. özele gidip baktırmayı dusunuyorum birde.

MElih abi yanlış yadırgıyorsun bence kötüleme servislerii kızmana geerek yoq... bir ses var ve o sesi tüm hızlarda serilikte test ediyordur samıyorum keyfinden yapsın... ayrıca sizde ses var rampada yanınızda çıksın bakalım sesi duysun nasıl ses anlar o usta mı formenmi cotecthmi artık her kimse...

aracın içinden duyuluyor zaten. sanki demir levha gibi birşey bir yere çarpıyor. birde hızda sorun yok zaten. benim gozum gıbı baktıgım arabamlar rampalardan atlıyor, hız setlerinden paldır küldür geçiyor. tali yolda allah ne verdiyse gidiyor. ses orda çıkmıyorki. sadece rampaya vurunca arabayı çıkıyor. hemde dik bir rampa.

acaa motor rampada kalkışta hafiften sallanıor diye muhafaza demir ise kartere sürtüp ses çıkarmasın... karteri söküp denedinizmi peki bide öyle deneyin gerekirse yaplayın muhafazayı.. yani beşiğe değen yüzeylerini yağlayın...burdan konnuşmak tam çözüm olmuyor abi ne desek gerçekçi olamıyrum şu an anck fikir yürütp yorum yapıyorum yazdıklarınızdan... umarım azda olsa yardımcı olabiiliyorumdur umarım sorun byük değildir... özel servisede uğrayın yanında sizde durun.. bakarsınız vites kol levyesi felanda çıkabilir...yani bi yere sürtebilir...

hah süper oldu. corsa bu hafta bendeymiş. iki araç olunca bırakırım hondayı servise. bulsunlar. yapsınlar. sağol yardımların içinn ;)

rica ederim ne demek ne yaptıkki....ancak sorun çözülnce pmden yada buraya msj yazarsanız sevinirim abi bende merak ettim hiç değilse bir nebze tecrübe kazanırız:D saygılar... ama büyütülcek bir sorun yoktur içiniz rahat olsun....büyütmeye gerek yoq yani ...hadi iyi geceler cümleteN...

Geri