motor takozunu takamadı

kartalucar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bakım sırasında ön salıncak söküldü... motor takozunu ustacık takamadı.. taktım diye salladı... simdi arabayı kullanırken 1 . viteste yüklenince bir gacırtı 2 ilede yüklenince aynı gacırtı geliyor...yavas yavas kalkınca cogu zaman gelmiyor...Acilen adam gibi bir ustaya gidip yaptırmam gerekirmi..yoksa yolun düşerse yaptır mı dersiniz

walla kulaq kopsa bişiy olmaz diyemem çünkü ani sirkelenmede ivmelenmede diğer kulakları kopartabilir.. ayrıca usta kulağı nasıl takamaz o zaman o usta değil çıraktır... lütfen ustalara saygılı olalım...siz bir an önce yaptırıdğınız yere götürün kulağı takmasa motor rönlantide bile sallanır ... ayrıca hangi kulağı değiştirdiniz motor alt kulağımı?

yag kacırıyordu..karterin ordaki contaları değişti..onun için ön besikleri söktü.. motoru tutan takoz var o degisecek dedi..20 ytlye takoz taktı ama vida bir türlü tuttamadı.. o zaman üstün körü taktı.. takozu takmadı. araba ses kalkıslarda ses yapmaya basladı..

hımö.. geçmiş olsun... motor alt takozudur o 20 ytl ise en ucuzu o çünKü...

bence civatayı takmıştır tabancaylamı sıktı civatayı... yalama etmiş olabiilir yada yanlış diş tutmuş olabilir... civata kırılmış olabilir... siz başındaysanız aracın size çaktırmadan yanlış bişy yapmıştır söylemeye çekinmiştir... sonra geri gidincede işte böyle böyle...yolda giderken kırılmıştır felan laflar edeblir... yaptırdığınız yre götürün...saygılar...

dogru dedin tabancayla sıktı.. motora zararı olurmu..

tabancayla sıktıysa civatayı ya yanlış diş kaptırdı boşluk wardır arada takozun... yada kırmştır siz varsınz diye bişiy yapmamıştır yada yalama yapmıştır... motora zararı ilerde diğer kulakların kopmasına sebebiyet verebilir... bence en kısa sürede aracın altına baktırın... bence o ses takozdan deil Beşikten de gelebilr diye düşünüyorum eğer eski izlerinde sıkmadılarsa kasmıştır ses yapabilir...saygılar...

tabancayla sıktıysa civatayı ya yanlış diş kaptırdı boşluk wardır arada takozun... yada kırmştır siz varsınz diye bişiy yapmamıştır yada yalama yapmıştır... motora zararı ilerde diğer kulakların kopmasına sebebiyet verebilir... bence en kısa sürede aracın altına baktırın... bence o ses takozdan deil Beşikten de gelebilr diye düşünüyorum eğer eski izlerinde sıkmadılarsa kasmıştır ses yapabilir...saygılar...

çok sagol iyi geceler

rica ederim sizede iyi geceLer...saygıLar...

bizim de hondada araba rampa çıkarken (dik rampalar) altından pat pat diye bir demir vuruntu yapıyor. ama sadece rampalarda yapıyor. honda ciftkurtlar sorunu cozemedi. ne nereye vuruyor olabilir. bende çıldırmaya az kaldı.

S.a Melih abi ön düzene komple bakılması gerek bazen öyle bir drum oluyorki herşey yeni tmm ama ses gitmiyor... sesin kaynağını ufak bir sorunla çözüyorsunuz adam sinir oluyor o vakit... başımıza çok geldi...:S abi ne desem yalan olur ...tüm kulaklara bakıldımı şanzıman kulağı alt motor takozu sağ üst motor kulağı...beşik muhafaza...muhafazayı söküp bide öyle denyin... servisler nasıl çözüm bulamıyor hala akıL sır erdiremiyorum açıkçası...saygılar...

Geri