MOTOR IÇ TEMIZLEME katkısı

manisali45

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Murat bey Wurth marka olan enjektör temizleyiciyi daha önceki opel corsamda kullanmıştım.Aracım 140 km hızın üzerine çıkmıyordu enjektörden olabileceğini düşündüğümden dolayı bu ürünü kullandım.Ve aracımla İstanbul körfezde giderken(ürünü depoma koyalı ortalama 160 km olmuştu) bi anda arabam bi anda hızlanmaya başladı ve açıkçası bu ürünün sayesinde enjektörlerimin temizlendiğini düşündüm.Tabi ki bu benim fikrimdir.Ve şöyle de birşey var wurth'ün farklı ürünlerini de kullandım bence cidden kaliteli bir Alman markası.

Vürth marka her ürünü tavsiye ederim.

Teşekkürler Arkadaşlar
ürünü kullanıp tecrübelerimi buraya yazacağım

Würth'ün dizel enjektör temizleyicisini her 7-8.000 km.de bir bakım amaçlı kullanırım. hiç bir zararını görmedim.

würth iyi bir markadır..gerekli midir veya kullandıktan sonra değişiklik farkedilir mi diye sorarsan tartışılır..ben bir kere kullandım enjektör temizleyicisini..hiç bir şey farketmedim..

Motor temizleyici katkı 9-10 yaşında araçlara pek tavsiye etmem.

Durumu şöyle izah edeyim. eski arabam 1996 1.6 karbüratörlü tipo motor temizleme katkılı bp ultimet benzinle biraz kullanıp tam depo fulledikten sonra depodaki tüm tortuyu çözer ne var ne yok kartüratörü pisler 2 defa karbüratörcüye gitmiştim :D

Zannedersem periyodik olarak her 5 senede bir depo temizliği yapılmalı konuyu servise danışmalı.

Geri