Motor Arıza Işığı yandı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bestking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bestking

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
4 May 2012
Mesajlar
270
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
49
Arkadaşlar aracım astra g 2003 model 1.4 16v dün 40 km yol yaptıktan sonra motor arıza ışığı yanıp sönmeye başladı ve araç stop etti lpg li aracımı tekrar marşa bastığımda çalıştı bunu bir kaç defadır yapıyor sabahları çalıştırdığımda tek marşta çalışıyor rölanti yaklaşık 1500-1600 civarına çıkıyor motor ısındıkça düzeliyor benden önceki sahibi katalizör boşaltmış sanıyorum ki egr de tam çalışmıyor araçta yağ yakma felan hiç yok su eksiltme hiç yok birde ışıklara yaklaşınca debriyaj frene basınca araç stop ediyor çok tehlikeli bir durum meydana geliyor. sizlerden ricam bana yardımcı olmanız teşekkür ederim kazasız belasız günler dilerim.
 
araçla suya felan gırdınız mı acaba bu olay olmadan once ?
 
Boğaz temizliği yaptırın. Arıza kodunu öğrenmeyi de ihmal etmeyin. Sorun devam ederse akışmetrenin fişini çekip kullanın. Twinport ise araç, başka ihtimaller de var. Siz arıza koduna baktırın.
 
Boğaz temizliği yaptırın. Arıza kodunu öğrenmeyi de ihmal etmeyin. Sorun devam ederse akışmetrenin fişini çekip kullanın. Twinport ise araç, başka ihtimaller de var. Siz arıza koduna baktırın.
suya felan girmedim bugün baktırdım bilgisayardan boğaz kelebeği ile gaz pedal sensörü arasındaki güç kablodunda sorun varmış
 
Geri
Üst