most wanted da bölüm gecme

got_the_life

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar most wanted isimli oyunda blacklıst te 6. adama geldim bütün yarışları gectıgım halde şu bountyı artırıp oynun gecılecegı bolumde denılenı yapsam bile turu gecemiyorum butun polısleri öldürmemmı gerekiyo oyunda en az 22 evade ve 80000 bounty yapmam lazım ben 36 evade ve 320000 bounty yapmama ragmen gecemiyorum nasıl bölümü atlayabilirim.

milestones kısmını geçmemiş olabilir misin???

milestone olarak belirlenen işleri tamamlaman lazım
barikat geçmek vs. gibi
barikat geçerken zamanı yavaşlatan fonksiyonu kullanarak polislere dalarsanız geçiş hem daha kolay olur hem de görüntü hoş oluyor :D

yok ben bölümleri gecemeye calısıyorum ama mesela 4x oldu ama hala barıkat falan kurmuyolar daha o kafadan giren dodge ler bile gelmedi...

işte bölümü geçmek için milestone ları tamamlamak lazım diye hatırlıyorum... neler olduğu falan yazması lazım
barikat - süre vs.vs. gibi değişiyodu

Enteresan Bi Oyuna Benziyor

2 sene önce bitirimiştim geçen haftada carbonu bitirdim :) hadi hayırlısı ama milestone olarak belirlenen işleri tamamlaman lazım d,yen arkdaşa katılıorum

ii aferin sana giray brawo ama mostwanted ın 4 saatte bitirilmesi imkansız sırf videolar ve konuşmalar ortalama 2 saat

4 değildir canım :) ben sabaha kadar oynamıştım daha yarıya zor gelmiştim

Geri