Mini Cooper hakkinda yorumlariniz

MURAT_BG_91

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mini cooperin 1.4 d 75 ps secenegini nasil buluyorsunuz? bilgisi olanlar paylasirsa sevinirim 2003 ile 2006 arasi cikti yanlis bilmiyorsam bu motor... 6 ileri vites ve 180 tork... yakiti gidisati yol tutusu bilgisi olan paylasirsa sevinirim... saygilarimla :D

mini cooperin 1.4 d 75 ps secenegini nasil buluyorsunuz? bilgisi olanlar paylasirsa sevinirim 2003 ile 2006 arasi cikti yanlis bilmiyorsam bu motor... 6 ileri vites ve 180 tork... yakiti gidisati yol tutusu bilgisi olan paylasirsa sevinirim... saygilarimla :D
mini cooper için çok gereksiz bir motor ve hiç tutulmayan motoru... bence maceraya hiç gerek yok...:D

alacaksan benzinli al...

Cooper S'den başkası alınmaz.

tabikide benzinli bir s cok daha keyifli ama yakiti kotu olurki

Araç o kasaya çok hızlı olduğundan güvenlik sorunları yaşanıyor. Bir kaç arkadaşımı kaybettim, çok hızlılarmış. Belki de genç arabası olduğu için bu imajı var gözümde ama gene de o ebat araba için S fazla hızlı

ben yaklaşık 4-5 ay 2007 model cooper kullandım sonra sattım ancak son 1 yıldır hiç olmadık zamanlarda aklıma geliyor cooper aşkım depreşiyor:D yani cooper alışkanlık yapan kullanımı acayip zevkli ve bambaşka bir araç. benimki 115lik olanı idi ancak cooper s kullanmışlığım da var bi süre. o yüzden cooper olucaksa s olsun çamurdan olsun diyorum:):)

Araç o kasaya çok hızlı olduğundan güvenlik sorunları yaşanıyor. Bir kaç arkadaşımı kaybettim, çok hızlılarmış. Belki de genç arabası olduğu için bu imajı var gözümde ama gene de o ebat araba için S fazla hızlı
ben hiç bi cooper da güvenlik sorunu olduğunu duymadım görmedim şimdiye kadar. aracın yol tutuşu çoğu oturaklı araca taş çıkartır bence... ancak aşırı hızlı olduktan sonra altındaki aracın bi önemi yok yüksek hızlarda bütün araçlar riskli. bence bu bir kıyas olamaz...

senın cooper guzeldı nıye sattı hala anlamıs degılım az yakıyodu:D

Geri