Milli Takimda Prim Skandali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elze

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARKADAŞLAR LÜTFEN BENİ MAĞZUR GÖRÜN AMA GERCEKTEN COK SİNİRLİYİM!!! KENDİME HAKİM OLAMIYORUM SÜREKLİ KÜFÜR EDİP DURUYORUM.
HANİ FUTBOL FEDARASYONU YÖNETİCİLERİ MANYAKTA ONDAN CIKIP FUTBOLCU BAŞINA 100.000 DOLAR GALİBİYET PRİMİ VERİYORLARDA; BU ÜLKENİN HİÇ Mİ ONURLU BİR MİLLİ FUTBOLCUSU YOK MU Kİ " EY TÜRKİYE BEN ÜLKEMİ TEMSİL ETTİM BU BENİM GÖREVİM" DİYEMİYOR.
TAMAM ÖDÜLLENDİRMEK GÜZELDİR AMA BUNUN DA BİR ÖLÇÜSÜ OLUR SEN ADAMA 90 DAKİKA İCİN 126 BİN TL VERİYORSUN. ASGARİ ÜÇRET ALAN BİR İŞCİ YEMEDEN İÇMEDEN MAAŞINI 250 AY YANİ 20 SENEDEN FAZLA BİRİKTİRSE BU PARAYA ULAŞAMAZ,BİR MEMUR İÇİN İSE BU 10 YIL SÜRER.
YA BEN Mİ COK ABARTIYORUM ALLAH AŞKINA SİZDE BİRŞEYLER SÖYLEYİN

Son düzenleme:
sadece komik diyorum... o kadar... bu ülkenin devletten en fazla maaş alan personelinin FATİH TERİM olduğu biliniyor mu? evet gerçek... resmi kayıtlara göre maaşı en yüksek olan kişi FATİH TERİM..

futbolda çok para var demişdilerde inanmamıştım

eğer aldıkları paraları şehit aileleri derneği yada lösemili çocuklar vakfı (adını hatırlayamadığım birçok hayır kuruluşu) na bağışlamazlarsa hepsine yazıklar olsun.gidersin dünya kupasında,avrupa şampiyonasında ilk 3e girersin derece yapar gelirsin final oynarsın şampiyon olursun...vs ozaman devlet üstün hizmet madalyası ve bir miktar para verir futbolcuya ve teknik heyete.analarının ak sütü gibi helal olur ama yendiğimiz takıma bakın?bumudur zihniyet???bravo federasyon başkanı ve ekibi bravoooo...

Son düzenleme:
vallaa ayıp yaa fatih terim ne yapıorda o kadaar paraa alıyor burak haklısın vallaa hayır kurumlarına bağışlamalılar

ARKADAŞLAR LÜTFEN BENİ MAĞZUR GÖRÜN AMA GERCEKTEN COK SİNİRLİYİM!!! KENDİME HAKİM OLAMIYORUM SÜREKLİ KÜFÜR EDİP DURUYORUM.
HANİ FUTBOL FEDARASYONU YÖNETİCİLERİ MANYAKTA ONDAN CIKIP FUTBOLCU BAŞINA 100.000 DOLAR GALİBİYET PRİMİ VERİYORLARDA; BU ÜLKENİN HİÇ Mİ ONURLU BİR MİLLİ FUTBOLCUSU YOK MU Kİ " EY TÜRKİYE BEN ÜLKEMİ TEMSİL ETTİM BU BENİM GÖREVİM" DİYEMİYOR.
TAMAM ÖDÜLLENDİRMEK GÜZELDİR AMA BUNUN DA BİR ÖLÇÜSÜ OLUR SEN ADAMA 90 DAKİKA İCİN 126 BİN TL VERİYORSUN. ASGARİ ÜÇRET ALAN BİR İŞCİ YEMEDEN İÇMEDEN MAAŞINI 250 AY YANİ 20 SENEDEN FAZLA BİRİKTİRSE BU PARAYA ULAŞAMAZ,BİR MEMUR İÇİN İSE BU 10 YIL SÜRER.
YA BEN Mİ COK ABARTIYORUM ALLAH AŞKINA SİZDE BİRŞEYLER SÖYLEYİN

sonuna kadar katılıyorum.. ayıp...
yanılmıyorsam hemen her galibiyette iyi prim alıyor milli futbolcular... yorumsuz....

ye babam ye.. ye babam ye.. bakalım nereye kadar..

eğer aldıkları paraları şehit aileleri derneği yada lösemili çocuklar vakfı (adını hatırlayamadığım birçok hayır kuruluşu) na bağışlamazlarsa hepsine yazıklar olsun.gidersin dünya kupasında,avrupa şampiyonasında ilk 3e girersin derece yapar gelirsin final oynarsın şampiyon olursun...vs ozaman devlet üstün hizmet madalyası ve bir miktar para verir futbolcuya ve teknik heyete.analarının ak sütü gibi helal olur ama yendiğimiz takıma bakın?bumudur zihniyet???bravo federasyon başkanı ve ekibi bravoooo...

:good: :good: :good:

galibiyet primine tamam bu işin içinde ola birşey ancak hem abartılmasın hemde malubiyetede de ceza kesilsin aynı oranda malta ile berabere kalan adamlara ne diye prim verirsiniz ki haketsinler eyvallah

@KentucKy sonuna kadar haklısın ama futbolcu=paragöz insandır zor bulunur o yüzden

Fatih Terim fazla maaş alıyor diyen arkadaşlar ise öncelikle kulup hocaları ve diğer ülkelerin milli takım hoclarının maaşlarına göre daha az hak ediyormu bu kadar parayı kısmında bende şüpheler taşımıyor değilim son maçlara bakarak ancak piyasa böyle siz yavaş gidiyor diye piyasası 20000 ytl olan arabanızı 10000 ytl ye satarmısnız ?

bu prım olayına katılmamak mumkun degıl ozellıkle boyle bır takıma karsı prım vermek ayıptır. eger futbolcu sakatlanırsa ona fedarasyon odeme yapar cunku bu arkadaslar kendı takımlarında mac bası para aldıkları ıcın maddı bır kayıp olusur. federasyon bu kayıbı ustlenır. ama fatıh terım konusunda bıraz haksızsınız arkadaslar dıger hocalara bakarsak bu para gayet normal pıyasanın altında bıle. burada onemlı olan aldıkları para degıl basarıdır. cunku her basarıda ulkemızın mılyarlarca dolar harcayarak yapılabılecek reklamı yapılmaktadır. Ornek dunya 3.lugu bu macı dunyada canlı olarak 2 mılyara yakın ınsan ızlemıstır.

Geri