Değerli site sakinleri öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım... Sorunum ise şu gerek yetkili gerekse özel servislerde problemimi çözemedigim için sizlere danışmak istedim aracım opel omega 2.5 bf aracın donanımında bildiginiz üzere uzaktan kumanda ile cam kapatma ve açma orjinal hali ile mevcut ancak ben bunu yapamıyorum işin kötüsü anahtarı kapıya takıp çevirdigimde ne sanroof nede camlar hiç bir işlem yapmıyor tech2 ve opcomm ile bağlanmaya çalıştıgımda merkezi kilit kısmına giriş yapılamıyor ne yazıkki diğer bütün ayarlara giriş yapılabiliyor ancak o ayar sanırım ordan yapılabiliyor bu konu hakkında siz değerli arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak isterim konuyu yanlış yere açtıysam lütfen editör ve moderatör arkadaşlar yardımcı olsunlar saygılarımı sunarım..
edit: ( bu özelligin yani anahtardan cam kapatma özellifginin nasıl aktif edildigi sigortalar ile ilgili olup olmadıgı dikkkat etmem gereken husuları bildirirsenız sevinirim ) çift kilitleme çalışmakta camların ve sunroofun otomatıgı calısmaktadır.
edit: ( bu özelligin yani anahtardan cam kapatma özellifginin nasıl aktif edildigi sigortalar ile ilgili olup olmadıgı dikkkat etmem gereken husuları bildirirsenız sevinirim ) çift kilitleme çalışmakta camların ve sunroofun otomatıgı calısmaktadır.