Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
universal 2 kablolu motor eski motorun yerine oturmuyorsa; kapının içide uygun bir yere kilit çubuğunu kontrol edecek şekilde motoru monte etmek gerekir; uygun yeri bulduktan sonra matkapla 2 delik açmak yeterli olur; ancak motor tesisatında 3 kablo varsa ; 5 kablolu universal motor alıp üzerindeki platine ait 2 kabloyu birleştirip; kalan 3 kabloyu da tesisata bağlamak gerekir....
Zaten arkadakiler 2 uçlu bildiğim kadarı ile.
Dogan motoru şekil olarak nasıl bilmiyorum ama aşağıdakinden alıp kapı hoparlörünün yanına monte edip yukarıdan kilit miline sabitleyebilirsin.
Vay be, Vectra B aracımın orjinalliği bozulmasın diye haybeye 170 TL ödemişiz . Başlarım böyle orjinalliğin içine . Araçda sorunsuzca çalışırsa (aradaki fiyat farkından dolayı) bu işlem resmen devrim sayılır.
İnternette bende gördüm takılmış şekilde ve çalışıyor.
Ancak merkezi kilit motoru bozulmuyor. İçerisinde küçük bir limit swich var o bozuluyor. Kilidin içini açıp, o swich'i değiştirirseniz büyük ihtimal düzelir. Bende bir kez kilidi değiştirdim. Değiştirdiğimde bozulunca içini açıp, içinde swich'i değiştirdim. Tabi bu dediğim Vectra B için. Ancak Astra'nın kilidinin de çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi içinde bir motor ve bir swich var. Motorun bozulması neredeyse imkansız.