Merkezi Kilit Motoru bozuldu.

SheqilOpel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2 kablolu doğan merkezi kilit motorunu 1998 opel astra G sağ arka kapıya nasıl takabiliriz?Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

ben elektrikçiye değiştirmiştim sökerken bayağı uğraşmıştı kapı döşemesini sökerken..

universal 2 kablolu motor eski motorun yerine oturmuyorsa; kapının içide uygun bir yere kilit çubuğunu kontrol edecek şekilde motoru monte etmek gerekir; uygun yeri bulduktan sonra matkapla 2 delik açmak yeterli olur; ancak motor tesisatında 3 kablo varsa ; 5 kablolu universal motor alıp üzerindeki platine ait 2 kabloyu birleştirip; kalan 3 kabloyu da tesisata bağlamak gerekir....

teşekkür ederim . cevaplarınız için

Vay be, Vectra B aracımın orjinalliği bozulmasın diye haybeye 170 TL ödemişiz :(. Başlarım böyle orjinalliğin içine :). Araçda sorunsuzca çalışırsa (aradaki fiyat farkından dolayı) bu işlem resmen devrim sayılır.

bence takılmaz. tamır edılebılır genelde motor sıkısıyor

Takılır
Ben takılmış, çalışır vaziyette gördüm.

arkadaşlar 1999 zafira cdx aracımın sol arka kapı kilidi çalıçmıyor yerine uyacak ucuz motor bulabilrmiyiz teşekkürler

Takılır
Ben takılmış, çalışır vaziyette gördüm.
İnternette bende gördüm takılmış şekilde ve çalışıyor.
Ancak merkezi kilit motoru bozulmuyor. İçerisinde küçük bir limit swich var o bozuluyor. Kilidin içini açıp, o swich'i değiştirirseniz büyük ihtimal düzelir. Bende bir kez kilidi değiştirdim. Değiştirdiğimde bozulunca içini açıp, içinde swich'i değiştirdim. Tabi bu dediğim Vectra B için. Ancak Astra'nın kilidinin de çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi içinde bir motor ve bir swich var. Motorun bozulması neredeyse imkansız.

Geri