merivama hafif koyu cam filmi taktırdım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan merdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merdem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
meriva 2005

Ekli dosyalar

• Photo-0k.webp
    Photo-0k.webp
    54.5 KB · Görüntüleme: 132
gayet şık olmuş güle güle kullan... bişe sorim kardeş sana bide film yaparken kapıyı söktürdün mü_? yoqsa hiç bi işlem yapmadan direk cama filim çektiler mi_?

ygt ben sana soyleyeyim, kapıları sokmeden çok az yer yapıyor, ve çok buyuk meblalar ıstıyolar zaten. ben sokturdum hiçbi zararını gormedim, sen neden bu kadar supheli yaklaşıyorsun?

kapıları sokmek derken, sadece iç dosemeleri sokuldu. onları da 1 er tane vida tutuyor. digerleri sadece tırnak.

cam filmi

arkadaşlar filmi taktırmak çok kolay.Kapı falan sökülmüyor.Camın dışına filmi koyup ölçü alıyorlar sonra iç taraftan yapıştırıyorlar.Ön cam hariç hepsine yaptırdım.! saatte halloldu.

mel-a-ku bilmiorum bu söktürme konusunda kafam takıldı biraz desem yalan olmaz:D bi şakıncası olmaz diosan tmm bu sefer bu konu hakkında kendim için hiç bişe sormucam ve yaptırıcam:D:D

bence kapı sökülünce vidaların dışında tırnaklar var beyaz beyaz onların hepsinin değişmesi lazım

şaka demi:D

Kapı İçi döşemeler sökülmeden ! ön cam DAHİL flim YAPILDI ( Lütfen kapı İÇİ döşemeyi elletmeyin GERİSİ hikaye ) SAYGILAR

gusel olmus abı bendede merıva var kaca patladı

Bizim arabadada çok hafiften arka çamlarda var.

Geri