Merhabalar arkadaşlar,meriva opc kafama takıldı bugünlerde.Aile arabası ve performanslı bir araç olarak satılıklarda meriva opc yi görünce çok şaşırdım..
Opel hastalığı olunca birde arden mavisi rengi beni cezbetti doğrusu..
Eski sahibi üyelerimizden biri.Aracı tavsiye edermisiniz ?
85bin km şuanda..Debriyaj değişmemiş,turbo revizyon vs görmemiş diyor..İstanbulda satılık halde.Sanırım al-sat yapmak için aldılar 6 ay önce almışlar.Bende bu tarz özel araçları kullanmayı seven biriyim.Sizler ne diyorsunuz ?Baş ağrısınamı yol açar yoksa 25-27 arasına bu fiatlara başka araçlarmı bakmalıyım ? Sedan ve hatchback arabaları özlermiyim ?
"Kullanım şeklim aile ve arkadaş çevresiyledir,performans ve donanım benim için önceliklidir.Çok kalabalık bir aile değiliz ama tek kapı aracında eksikliklerini yaşadığımdan tek kapı araç düşünmüyorum."
Siz değerli üyelerin yorumları benim için çok önemlidir..Şimdiden teşekkürler.
Opel hastalığı olunca birde arden mavisi rengi beni cezbetti doğrusu..
Eski sahibi üyelerimizden biri.Aracı tavsiye edermisiniz ?
85bin km şuanda..Debriyaj değişmemiş,turbo revizyon vs görmemiş diyor..İstanbulda satılık halde.Sanırım al-sat yapmak için aldılar 6 ay önce almışlar.Bende bu tarz özel araçları kullanmayı seven biriyim.Sizler ne diyorsunuz ?Baş ağrısınamı yol açar yoksa 25-27 arasına bu fiatlara başka araçlarmı bakmalıyım ? Sedan ve hatchback arabaları özlermiyim ?
"Kullanım şeklim aile ve arkadaş çevresiyledir,performans ve donanım benim için önceliklidir.Çok kalabalık bir aile değiliz ama tek kapı aracında eksikliklerini yaşadığımdan tek kapı araç düşünmüyorum."
Siz değerli üyelerin yorumları benim için çok önemlidir..Şimdiden teşekkürler.