Meriva OPC Hakkındaki Görüşleriniz..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chaossx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Chaossx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar arkadaşlar,meriva opc kafama takıldı bugünlerde.Aile arabası ve performanslı bir araç olarak satılıklarda meriva opc yi görünce çok şaşırdım..
Opel hastalığı olunca birde arden mavisi rengi beni cezbetti doğrusu..

Eski sahibi üyelerimizden biri.Aracı tavsiye edermisiniz ?
85bin km şuanda..Debriyaj değişmemiş,turbo revizyon vs görmemiş diyor..İstanbulda satılık halde.Sanırım al-sat yapmak için aldılar 6 ay önce almışlar.Bende bu tarz özel araçları kullanmayı seven biriyim.Sizler ne diyorsunuz ?Baş ağrısınamı yol açar yoksa 25-27 arasına bu fiatlara başka araçlarmı bakmalıyım ? Sedan ve hatchback arabaları özlermiyim ?

"Kullanım şeklim aile ve arkadaş çevresiyledir,performans ve donanım benim için önceliklidir.Çok kalabalık bir aile değiliz ama tek kapı aracında eksikliklerini yaşadığımdan tek kapı araç düşünmüyorum."

Siz değerli üyelerin yorumları benim için çok önemlidir..Şimdiden teşekkürler.

Gerekli bilgi alınmıştır..Konu kapanabilir..

gerekli bilgileri bizlede paylaş bari... bizde faydalanalım :)

s3a nın arabasıdır o :)

Araç yeni sahibine kavuşmuş..Hayırlı olsun ;) bagaj kapağı kromajı çok ünlüdür bu aracın :D ama hakikaten motor ve jantlar fenalar fenası :rakir:

hea sabr abi satıyordu o jantları zamanında :) ben alamdım

Bahsi geçen aracı biraz inceledimde, bayağı iyi yav, rakamda öyle anormal bişeyde değil.

aynen keyf arabası meraklısına, 2. eli zayıf benzin çok yakıyor ama lpg takılabiliyor.

evet zaten corsa nın biraz daha gelişmiş hali meriva çoğu parçalar aynı kapı açma kollarına kadar