Meriva nasıl araba? Yakıt sürüş ikinci el vb. hakkında bilgi? (Merivacılar)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan husnu80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

husnu80

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Meriva kullanan arkadaşlar, nasıl bir araba acaba? Önce corsa ve astra kullanmıştım. Sanki biraz corsanın iç dizaynına benziyor.

Onda da direksiyon kutusu problemi volan problemi varmı acaba?

İkinci el fiyatları nedir? Bilginiz varmı? Bakıyorum ama bu aralar araç fiyatları çok arttı.

Sürüşü nasıl acaba? Avantaj ve dezavantajları nelerdir?

Meriva güzel arabadır. Merivacı arkadaşların bi başlığı vardı oraya bakabilirsin.

MERİFAST nickli üyeye sorun aklınıza gelen her konuda yardımcı olur.Bana göre kullanımı çok rahat araba sürerken insanı yormayan ve geniş iç hacmine sahip olan bir araç..

2004 model meriva njoy var..1.6 benzinli..çok ama çok memnunum..corsaya veya astraya kesinlikle değiştirmem aracımı..uzun boylu olanlar için bire bir bir araba..2 senedir kullanıyorum tık demedi..şiddetle tavsiye ederim..yakıtıda 1.6 araçlarla aynı..alıcaksan njoy veya üstü olan cosmo sunu al..cosmoda kapı kolları filan gövde renginde..10 tane hava yastığı var..cosmosunu alırsan daha iyi olur bence..

Kaç para ki merivalar. araba fiyatları uçtu bu aylarda. Beklemedeyim.

2006 da 2004 essentia easytronik+lpg li 21.000'e almıştık geçen sene 19.000'e sattık.
Bu sene bir akrabaya baktık ne 19 u 20 21 e bulamadım.

Direksiyon kutusu evelallah zaten vardı.

Çok sağlam tank gibi geliyordu bana kapı-marşbiyel(doğru mu söyledim bilmiyorum ama :) )

Özellikle ön koltukta oturmanın tadı ayrı arkada oturmanın ayrıydı.Rahat yüksek

Geri