meriva arıza lambası yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bkdeniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bkdeniz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2007 model dizel meriva sahibiyim.
Yola çıktıktan sonra 300 metre kadar ilerleyince göstergenin sol tarafındaki araba arıza lambası yanıyor. ancak arabada her hangi bir sürüş sorunu hissetmiyorum çekişi falan gayet iyi.
arabayı stop edip tekrar çalıştırıyorum sorunsuz şekilde ilerledikten bir süre sonra tekrar lamba yanıyor.
acaba ne olmuş olabilir. yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Servvise göster ariza kodunu okusun...araban garanti cercevesinde degilmi???
yakit filitresi olabilir

servise gidecem ama acaba kendim mi gitsem yoksa çekicimi çağırsam bilemiyorum. 60000 bakımından dan çıkalı 3000 km oldu. garantiside doldu ne yazıkki.

çekici çagirmak mi.. sürüş sorunu yok demişsin hocam. ne çekicisi. her arıza lambası aracın ciddi arizalandıgını gostermez.. bellki bir sensörde sıkıntı var. yada küçük bir parçada..

ama cihaza baglamadan birşey demek zor. bir servise gidin arizayi okusunlar.. büyük ihtimal hemen anlaşilir.. burdan daha baska pek bisey diyemez sanirim

opel asistans ı aradım nerdesiniz çekici yollayalım dediler deim sürüşte sorun yok olsun dediler arıza verebilir belki falan.
özel servise gitsem olurmu acaba
şimdiden teşekkürler hocam.

opel asistans ı aradım nerdesiniz çekici yollayalım dediler deim sürüşte sorun yok olsun dediler arıza verebilir belki falan.
özel servise gitsem olurmu acaba
şimdiden teşekkürler hocam.

onalrin amacı çekici getirip size şöyle güzel bi kazık yedirmek...

boşverin yetkili servisi.. deli olmak lazım. hemen bir özel servise gidin derim. hepsinde ayni cihaz var tech2..

ondan arizayi okuacaklar. bu kadar

tekrar tekrar teşekkürler hocam sağol. içimi ferahlattın zira arabam garantiden çıkmıştı zaten yekili servislerdeki bakımlardan yediğimiz kazıkların acısı duruyor.

biliriz. hepimiz de var o acilardan.. ama artık maymun gözünü açtı..
sizin yapmanız gerken tek şey. çeverinizde aklı başıdna bir özel servis bulmak..

Garanti kapsaminda ise cekiciye para vermez....

evet siden aldığım cesaretle onu araştırıyorum şimdi. bakalım bulabilecekmiyim. Giresunda iyi bir özel opel servisi

Geri