Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Epsilon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Epsilon

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sevgili forum üyeleri,

Benim adım Emir Otluoğlu, İstanbul Bahçeşehir'de oturuyorum. 30 yaşındayım ve araştırma görevlisiyim. 2011'den beri Opel Corsa kullanıyorum. En büyük pişmanlığım Enjoy yerine Essentia almış olmak. Bir sonraki hedefim ise J Kasa Astra.

Hoşgeldiniz, mümkünse cosmo :D

Hoşgeldiniz, mümkünse cosmo :D

Aynen katılıyorum hocam mümkünse Cosmo. Enjoy almadığıma pişmanım dememin sebebi, ben alırken arada 2,000TL fark vardı. Bu farka karşılık: ön sis farı, deri direksiyon, cruise control, mat siyah B sütunu, gövde rengi kapı kolları, ısıtmalı ayna, aux çıkışı, 3/2 yatan ve arkası halı kaplı arka koltuklar, bagaj bölmesi...

İlk şoku aracımı teslim alırken bagajı açıp da arka koltuk arkasının sac olduğunu görünce yaşamıştım. Bir de artık uzun yol çok yapıyorum ve CC çok işimi görür. 45000 bakımında taktırmak istedim ama beyin kabul etmedi.

Sevgili forum üyeleri,

Benim adım Emir Otluoğlu, İstanbul Bahçeşehir'de oturuyorum. 30 yaşındayım ve araştırma görevlisiyim. 2011'den beri Opel Corsa kullanıyorum. En büyük pişmanlığım Enjoy yerine Essentia almış olmak. Bir sonraki hedefim ise J Kasa Astra.

Aramıza hoşgeldiniz.

Hoş geldiniz...Keyifli aktif forumlar..Astra J doğru tercih :good:

Hoş geldiniz...Keyifli aktif forumlar..Astra J doğru tercih :good:

Teşekkür ederim Serdar Bey. Umarım kısmet olur. Gerçekten de şu sıralarda sınıfında daha güzel bir alternatif göremiyorum.

Astra J henüz kısmet olmadı ama H kısmet oldu.

Dün kara koyunumu satıp gene 2011 model bir Astra H Classic III aldım. Yani Opel ailesine beyaz martım ile devam ediyorum.

Astra J hedefim değişmedi, 2 yıl sonrası için hala gönlüm J'de. Belki o zaman Classic IV olmuş olur, ne dersiniz?

Bence en dogru tercihi yapmissiniz.. O fiyata bos j kasa yerine daha dolu h kasa almissiniz (araciniz essentia konfor paketli ise).. Araciniz hayirli olsun bence en dogru secimi yapmissiniz...

Opel Astra Classic III...

Aramıza hoşgeldiniz.

Geri