Merhaba İstanbul

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SANCAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar uzun bir süredir yazamadım,yorum yapamadım hatta siteye dahi giremedim..Hayatımızda büyük değişiklik oldu ve İzmir den İstanbula gelerek bundan sonraki hayatıma burada devam etmeye karar verdik.Artık ve yine İstanbulluyum diyebilirim.İzmir çok özleyeceğim ancak aktivitelere katılma açısından istanbulda olmak beni mutlu ediyor..
Tekrar görüşmek üzere...Merhaba İstanbullu arkadaşlar.

hoşgeldiniz

hoşgeldiniz...

Arkadaşlar uzun bir süredir yazamadım,yorum yapamadım hatta siteye dahi giremedim..Hayatımızda büyük değişiklik oldu ve İzmir den İstanbula gelerek bundan sonraki hayatıma burada devam etmeye karar verdik.Artık ve yine İstanbulluyum diyebilirim.İzmir çok özleyeceğim ancak aktivitelere katılma açısından istanbulda olmak beni mutlu ediyor..
Tekrar görüşmek üzere...Merhaba İstanbullu arkadaşlar.
Hoşgeldin.Aktivite diyorsan bu akşam bekleriz :)

hoşgeldınız tekrardan diyelim:Daktivite açısından istanbulda daha sık buluşmalar oluyor.görüşmek üzere:)

Hoşgeldiniz hayırlı olsun. Ancak İzmir'i bırakıp İstanbul'a gitme tercihinizin nedenini açıklar mısınız acaba? Özel değilse?

Gezilecekse İstanbul,yaşanacaksa İzmir... Keşke İzmirde kalabilseydiniz :) hoşgeldiniz yinede

Geri