2 Tem 2010 #1 H husnu80 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Haz 2010 Mesajlar 32 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 Merhabalar bu ilk mesajım. iyi forumlar herkese.
2 Tem 2010 #2 VeCCtrA Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Şub 2008 Mesajlar 3,126 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 husnu80' Alıntı: Merhabalar bu ilk mesajım. iyi forumlar herkese. Genişletmek için tıkla ... Üye Arşivi tanıtım formatı: - İsim ve soyad - İkamet ettiğiniz yer - Mesleğiniz ve yaşınız - Varsa otomobilinizin marka ve modeli Tanıtım formatı yayın tarihi: 12/9/2006 (Bu tarihten sonraki tanıtımların hepsi formata uygun olmalıdır)
husnu80' Alıntı: Merhabalar bu ilk mesajım. iyi forumlar herkese. Genişletmek için tıkla ... Üye Arşivi tanıtım formatı: - İsim ve soyad - İkamet ettiğiniz yer - Mesleğiniz ve yaşınız - Varsa otomobilinizin marka ve modeli Tanıtım formatı yayın tarihi: 12/9/2006 (Bu tarihten sonraki tanıtımların hepsi formata uygun olmalıdır)
2 Tem 2010 #3 falcon_78 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Nis 2008 Mesajlar 4,327 Tepkime puanı 0 Puanları 0 VeCCtrA' Alıntı: Üye Arşivi tanıtım formatı: - İsim ve soyad - İkamet ettiğiniz yer - Mesleğiniz ve yaşınız - Varsa otomobilinizin marka ve modeli Tanıtım formatı yayın tarihi: 12/9/2006 (Bu tarihten sonraki tanıtımların hepsi formata uygun olmalıdır) Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinnn
VeCCtrA' Alıntı: Üye Arşivi tanıtım formatı: - İsim ve soyad - İkamet ettiğiniz yer - Mesleğiniz ve yaşınız - Varsa otomobilinizin marka ve modeli Tanıtım formatı yayın tarihi: 12/9/2006 (Bu tarihten sonraki tanıtımların hepsi formata uygun olmalıdır) Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinnn