Merak ettigim bir konu

MURAT_BG_91

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sorum su bi araciniz var ve benzinli aracta da yatik tuketimini gosteren yol bilgisayari var bu araca lpg taktirirsaniz ve araci lpg de kullanirsaniz yakit tuketimi yani yol bilgisayari ne gosterir tuketilen gaz miktarini gostermez gibime geliyo yoksa herangi bir program yukletilebilinir mi merak ediyorum sizlere sormak istedim

orada gördüğün ortalamanın 2 litre üstü aşağı yukarı lpg tüketimini verir. programlama yapılabileceğini sanmıyorum.

gazı göstermesi mümkün değil

tahmin ettigim gibi :)

orada gördüğün ortalamanın 2 litre üstü aşağı yukarı lpg tüketimini verir. programlama yapılabileceğini sanmıyorum.

tmm da usta o rakamlar benzin icin olmuycak mi e benzine hic dokunulmuycakki sonucta lpg ile gidicek yani yinede gosterir diyosun

lpg de de gitse yine gösteriyo anlık tüketim ile ortalama tüketimi ama arkadaşın dediği gibi 1lt filan oynama yapıyo

Range fena saçmalar.

ya geçen biyerde gördüm araba benzindeyken benzini gösterio gösterge gazdayken benzin göstergesi gaz miktarını gösteiyo nasıl becerdi hiçbi fikrim yok

e peki yeni nesil araclarda yani fabrika cikisi lpg li araclarda yol bilgisayari varmi lpg ye gore?

fabrika çıkışlı LPG'li araç yok malesef. hepsi sonradan takılma.

Geri