Meguiars boya + motor + koltuk + plastik koruma = 200 tl iyimidir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onder12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onder12

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracıma sağdan motor değmesi sonucu ufak göçükler oluşmuştu. servise verdim. bana, bu tür ufak hasarlar sonucu gelen araçlara bi kampanya uyguladıklarını söylediler.

bu kampanyaya göre meguiars boya + motor + koltuk + plastik koruma 200 liraymış. bu hafta içi hem aracın hasarı giderilip hemde bu koruma uygulamasının yapılıp teslim edileceği söylendi. kampanyanın son günü ve son saatine denk geldiğim için size soramadım ve tamam dedim. aracı aldığımda fotoğraflarını hemen paylaşacağım. iyi yada kötü diye yorumlarımıda sizinle paylaşırım..

Ynt: Meguiars boya + motor + koltuk + plastik koruma = 200 tl iyimidir ?

pazarlama taktıgı şahsi fikrim bence gerek yok ama almışsınız bir kere
servis banada koltuk koruma hedıye etmıştı aracı aldıgım zaman yaptırmadım bile koltuga sprey sıkıyorlar falan fılan..
hepsi satış polıtıkası

Motor, koltuk ve plastik korumanın bir işe yaradığına inanmıyorum. Boya korumayı hakkını vererek yapıyorlarsa 200 TL bence iyi bir fiyat, özellikle nano koruma falansa çok iyi.

öyle ilginç kokular gelmez umarım :/ hiç hoşlanmam arabaya sıkılan kokulardan falan orjinal kokusu mükemmeldi. ne çok abartılı nede her nefeste duyuyosunuz. sormadan ismine aldanarak aldık bi kere bakalım nasıl olcak

Motor ve plastik koruması bencede çok gereksiz.

Koltuk koruması çok uzun ömürlü olmuyor, sıvı, toz gibi temaslara karşı belli bir koruma sağlıyor ama ben olsam yaptırmazdım.

Eğer boya korumayı güzel uygularlarsa sadece onun ederi zaten 200 TL den aşağı değil, o yüzden iyi fiyat almışsınız.  :)

aynen zaten bende bora korumaya aldandım diğerleri önemli değil benim için. zaten kaputu aldığımdan beri çok fazla kaldırmadım :D cam suyunu koy, devam :D

yorumlarımı ve fotoğrafları buraya eklerim yeni konu açmak istemiyorum sitede başlık cümbüşü olmaması için :)

onder12 link' Alıntı:
aynen zaten bende bora korumaya aldandım diğerleri önemli değil benim için. zaten kaputu aldığımdan beri çok fazla kaldırmadım :D cam suyunu koy, devam :D

yorumlarımı ve fotoğrafları buraya eklerim yeni konu açmak istemiyorum sitede başlık cümbüşü olmaması için :)

Peki, fotoğrafları bekliyoruz o zaman.  :)

MeRt link' Alıntı:
Peki, fotoğrafları bekliyoruz o zaman.  :)

araç en geç cumaya çıkar dediler ama bakalım :D

onder12 link' Alıntı:
araç en geç cumaya çıkar dediler ama bakalım :D

Başka ne gibi bir uygulama var yada onarım falan mı var?

Cuma gününe kadar koruma uygulamaları sürmüyordur herhalde.  :)

Edit: Ufak göçükleri atlamışım, sorumun cevabını buldum.  :)

Evet motosikletin yüzünden oluşan minik göçükler...

Geri