Mauyene

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan allegro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

allegro

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar muayenede çekme halati, boyunluk vs gibi şeylere bakiyorlar mi? Bugün akşama randevu aldim. Ilk yardim setim ve yangin tüpüm var. Ama boyunluk yok, 1 reflektör var. Istepne + kriko falan tamam.

Dün rot balans ve far ayarida yaptirdim. Biraz gerginim daha önce hiç muayene yaptirmadim. Deneyimi ya da bilgisi olanlar biraz bilgi verebilir mi?

boyunluk istiyolar çekme halatıda isterler tüpün yeni olcak dolum tarihi zaten sitede konu fazlasıyla mevcut aratırsan daha detaylı bilgi alırsın

Teşekkür ederim haklisin, şuan işteyim detayli araştirma yapabilecek vaktim olmadiği için soruyorum. Bende gm un bir trafik seti var ama 2006 yilinda araç alinirken verilmiş. Bunun içindeki yangin tüpününde kullanim süresi geçmiştir sanirim. Hem içinde 1 reflektör var ve boyunluk yok aklim takildi bu konuya şimdi. Gidip yeni trik seti alsam nerden alabilirm? Büyük marketlerde varmidir? Beylikdüzü tarafindayim

benı gecen gun baya ugrastırdılar muaynede; ruhsatta arabanızın kısı sayısı yazıyorsa o 5 olmalıymıs beninki 4 tu ruhsat yenıledık ve arka kemerler calısır durumda olmalıymıs benım arka kemerin biri tam olarak calısmadıgı için ve bu kısı sayısından ötürü agır kusurlu sayıldı gecırmedıler.kolay gelsın

ecza çantası, boyunluk, 2 adet reflektör, süresi geçmemiş en az 1 kğ.lık yangın tüpü,
ve diğer isteneneler olacak.

arkadas sanki ambulansız.. :D bana muayenede boyunluk falan sormadılar. yangın söndürme tüpünü gördüklerinden bile emin değilim...

Koçtasta falan var

tuvturk un sitesinde neler istedikleri, hem evrak hemde ekipman olarak mevcut, bakarsanız yardımcı olacaktır

Tuvturk den baktim...ama burasi türkiye ne olacaği belli olmaz bir arkadaş kişi sayisi yüzünden ruhsat yeniliyor diğeri ise ne gerek var benim yangin tüpünü bile gördüklerinden emin değilim diyor. Bu nasil bir standart analam veremiyorum, dolayisyla mevcutgm un trafik seti ile mi gitsem diyorum. çünkü tam teşekküllü bir set 70 tl. Bu da fena değil. Hem belki deneyimli arkadaşalarin şöyle yap böyle vs vs şeklinde önerileri olur diye düşündüm???

daha önce muayne yaptırmıs birinden al:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri