Mat Kahverengi Folyo Kaplama - Nerde? Nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan snbastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

snbastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar nette gezinirken rastladığım bu ilanda kullanılan mat kahverengi folyo için ilan sahibinden bilgi istedim ama arkadaş devlet sırrı gibi saklıyor bu malzemeyi nerden ve nası temin edebileceğimi,o yüzden bi de sizlere sormak istedim,aracımı kaplatmak istiyorum nerde ve tahmini nekadara mal olur bu bana?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...lana-1000tl-odul-pasam-imzali-98203724/detay/

usta 3m demıs sızın orda prof. oto kaplamacı var se 3m ın katlogu kesın vardır gıt ordan ogren bence

aracı kaplatmak için malzemeyi siz temin etmiyorsunuz. bu işi yapan yer zaten sizin istediğiniz malzemeyi temin edip kaplıyor.

bu arada folyo zannedildiği kadar pahalı bir malzeme değildir. 1000 TL den 3000 TL ye kadar kaplama fiyatı çıkabilir. folyonun marka ve modeline göre fiyat değişir. bu paranın en az %70'i işçiliktir.

Malzemeyi bulmak istememde ki sebep ısparta antalya civarında araştırıp bulamam hatta zor bulursun cevapları almamdan dolayı, 3M kataloğunda vardır benccede ben o kısmı gözden kaçırdım sanırım.

burda karbon tarzı acaba ilanda ki araçta mı karbon tarzı kullanmış ki ?

bilmiyorum bu kaplama çikolata kahverengi diye geçiyor fiberli mi değilmi hiç yakından görmedim ancak 3M den öğrenebilirsiniz..

Abi özelden bana mesaj at bilgisayara geçince seninle konusalim sana bi ilan gondericem kesin demesemde %90 vardır 3m fiyatı da abartı olmaz

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ilanda paylaşılan arabayı hergün görüyorum. paşam tuning adanada hatrı sayılır tuningcilerdendir. arabayı özenle kaplamışlardı.

Geri