maşallah!!!

karakalem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 9 yaşındaki aracımla tatile çıktım.bir buçuk ayda tam 9000 kilometre yaptım.Allaha bin şükür hiçbir sıkıntı sorun çıkarmadan hiç kafamı ağrıtmadan evime döndüm ve aracımı yerine parkettim.ayrıca yakıtıda çok iyiydi.klima çoğu zaman açık ve yolunu bulduğumda 150-160 yaptım ama aracım lpg ile kilometrede 16 kuruş yaktı.
ne kadar eleştiri alsada kimisinin başını çok ağrıtsada ben bu araçtan son derece memnun olduğumu söyleyip çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.

gerçekten maşallah diyelim. Allah kaza bela göstermesin aracınıza nazar değmesin. bende 2004 astra g ile 2 hafta sonra egeye cıkıyorum. ama ben 2000-2500 km ya yaparım ya yapmam heralde.

bu arada 16 kurusta gerçekten coık iyi. şehir içi istanbul değerleriniz nasıl acaba Km de?

Opel Astra ile Uzun Yol Daha Güzel.

gerçekten maşallah diyelim. Allah kaza bela göstermesin aracınıza nazar değmesin. bende 2004 astra g ile 2 hafta sonra egeye cıkıyorum. ama ben 2000-2500 km ya yaparım ya yapmam heralde.

bu arada 16 kurusta gerçekten coık iyi. şehir içi istanbul değerleriniz nasıl acaba Km de?
şehiriçinde hiç hesaplama yapmadım ama çokta fazla olmaz heralde...

Bakımlı ve dikkatli kullanılmış bir araç olduktan sonra kaç yıllık olduğunu hiç önemsemedim açıkçası.Bu tür bakımlı ve sorunsuz bir aracada yürüdüğü yere kadar binmek lazım.
Bu arada Astra'nın yoltutuşunu severim ama hem Opel hem de Toyota kullanıcısı olarak bence Toyota uzun yolda daha konforlu-keyifli ve yormuyor.

Aracım astra değil ama uzun yolda gerçekten tadından yenmiyor.O kadar yol geldim en ufak bir yorgunluk yaşatmadı.Maşallah diyelim araçlarımıza...

Geri