Marea 2.0 HLX

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tarik2506
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tarik2506

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Geçenlerde 2010 model astramı satmak zorunda kaldım. Arabasız da zor oluyor. Önce Proton Gen2 düşünmüştüm ancak servis ve parça sıkıntısına kanaat getirdik. Şimdi ise Marea 2.0 HLX modelleri dikkatimi çekiyor. HLX olması motor güçlü astradan sonra binilebilsin diye LPG li olanından almak istiyorum. Yada ba mareanın başka modelleri hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Opelim ailesi olarak fikrinizi sormak istiyorum

Astradan sonra pek tat vermez.Malzeme, kalite olarak zayıf araçlar.Akrabamda var biri iki ufak kaza yaptı.Kazalarda hafif darbeler almasına rağmen baya dağılmıştı.Marea yerine vectra gibi araçlar düşünebilirsiniz.

Marea yerine başka araçlar düşünmenizi tavsiye ederim."astracı" arkadaşımızında söyledği gibi çok kaliteli bir malzemesi yok, ama yok ben beğendim bu olsun diyorsanız 1.9 JTD ELX olanlar hem dizel hemde tork bakımından dolayı sizi tatmin edebilir diye düşünüyorum. : )

Marealara LPG montajı sağlıklı olmuyor diye biliyorum. Bence uygun ve güncel modellere bakmanızı öneririm.

Marealara LPG montajı sağlıklı olmuyor diye biliyorum. Bence uygun ve güncel modellere bakmanızı öneririm.

Sadece 15000 liram var. Bu paraya da ne alacağımı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler

2.0 hlx efsane bir makinadır.ancak artık temizlerini bulmak mümkün değil.

Sadece 15000 liram var. Bu paraya da ne alacağımı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler
Abi istersen 99 avensislere bak 13 bin civarlarında. Bu arabaya 5 kuruş harcamazsın kalıbımı basarım. Bizde vardı dayıma sattık hala kullanıyor. 13 yaşında araba. Harcadığımız ekstra para 1000 TL yi geçmez 13 yıl içinde.

eski fiat bravacı olarak temizini bulursanız alın yoksa aman ha diyorum yoksa ev ile sanayi arasında mekik dokursunuz bi dökülmeye başladımı dahada durdurumazsınız :)

ben olsam 99-2000 model astra g bakardım.

Abi istersen 99 avensislere bak 13 bin civarlarında. Bu arabaya 5 kuruş harcamazsın kalıbımı basarım. Bizde vardı dayıma sattık hala kullanıyor. 13 yaşında araba. Harcadığımız ekstra para 1000 TL yi geçmez 13 yıl içinde.

Avensisi bende kesinlikle tavsiye ederim.Vectra b kasada olabilir.Ama Avensisi öncelikli tavsiye ederim.

Geri