Makyajsız corsa c 2001

salih1912

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar iyi günler öncelikle farkeden varmıdır ama 2001 corsa aracım var arkadaşımın 2003 model corsasından farklı sis yerleri çıtaları ve ön logo bölümleri şimdi bu makyajlılarda ön logo iptal ederek bi ızgara takılması mevcut ancak bu makyajsızlarda türkiyede hiç görmedim ama yurdışında çok basit bi yöntemle iptal eden parçalar var bunu nerde bulabilirim ?

Ekli dosyalar

• 5052220432_fddd42d436_bıujoıj.webp
    5052220432_fddd42d436_bıujoıj.webp
    28.1 KB · Görüntüleme: 23
arkadaşlar iyi günler öncelikle farkeden varmıdır ama 2001 corsa aracım var arkadaşımın 2003 model corsasından farklı sis yerleri çıtaları ve ön logo bölümleri şimdi bu makyajlılarda ön logo iptal ederek bi ızgara takılması mevcut ancak bu makyajsızlarda türkiyede hiç görmedim ama yurdışında çok basit bi yöntemle iptal eden parçalar var bunu nerde bulabilirim ?

selam arkadaşım

resimdeki araçtaki ön panjur steinmetz marka olması lazım, ve tampon senin aracındaki tamponun aynısı sadece plastik olan siyah bölümler kapatılarak değişik bir görünüm verilmiş. tampon altındaki lip yani plastik şeritte değiştirilmiş. panjuru satın alabilirsin ama türkiyede varmı bilmiyorum. tamponuda güzel bir kaporta boyacı bile yapabilir diye düşünüyorum. tampon altı lipte satılıyor bulabilirsin.(laguna lip olabilir.)

umarım işine yarar.

Geri