m50 E30 Hk Takas

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GkySrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GkySrl

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar,

Uzun zamandır yazamıyordum.2005 Astra H 2.0 Turbo araç almıştım şehir değişikliği nedeniyle aracı satlığa çıkardım Link Araçla takas için görüştük. 12Bin üzerine nakit olarak görüştük. Bmw'Yide aldıktan sonra elden çıkarmayı planlıyorum. Yorumlarınızı alabilirsem sevinirim.

takastakı arabanın maasallahı var emegı bayagı bı buyuk ama kıme satıcaksın bu kadar paraı 90 model arabaya anca drag yarıslarına katılan kısıler verır 2 kere dusun 1 kere karar vermen gerekır

m50 swap iyi fakat 25-28 motor olsa hakkını verirmiş.Aracın altını,dreksyon altındaki ve torpitodaki elektrik tesisatına bakılmalı,elektrik tesisatı düzgün olmazsa sıkıntı.Kasa olarak diri duruyor.e30 hastası çok fakat satılırken hızlı satış olurmu oda muamma,ince düşünüp siz karar vermelisiniz.

Şahsen bu maceraya girmezdim.

araba gerçekten çok güzel duruyo ama şahsen bende bu maceraya girmem. arkadaşların dediği gibi ancak bu modelde bir arabayı bu paralara ya çok hastası olacak yada drag ve drift için alacak kişi olacak onun harici modelden dolayı biraz zor elden çıkar gibi geliyo bana :(

Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için şansımı denicem bu konuda sizinde fikirlerinizi almak istemiştim. Bakalım sonuç ne olcak :)

Her ne kadar herşeyi yapılmış araç falan deselerde, gençlerin elinde hırpalanmış yan verilmiş rezil edilmiş bu aracı almazdım.

bende şuan bir bmw peşindeyim ama 2. araba olur bence haberin olsun...
tek araba olmaz...ama 2. araba olursa bırak nekadar yakarsa yaksın,keyif arabası olsun,haftasonu yıkar temizler çıkarır bi tozunu alır geçersin piyasanın,tekrar aklar paklar full depo koyarsın yerine....anca o olur..

ayrıca araba 2.0 hemde belinden suyunu çekmiyolar...en azından biraz daha büyük makina olsa okadar ezilmezdi..hemde 4 kapı tekde değil..e30 demek bence tek kapı demek...

Geri