lütfen yardım klima

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onder83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onder83

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar moralim çok bozuk.hevesle aldığım ilk arabam olan opel vectramın klimasında gaz kaçağı varmış.bir gaz sıktılar hocam belki düzelir çoğunu tıkıyo dediler düzelmedi.o kadar severek hevesle almıştım ki klimasını gidip de baktırmamıştım.adam da bana çalışıyo demişti ne diyim Allah bilir de yapar.ben ne yapmam lazım.servisi aradım 160 a hasar tespiti yaparız sonra da duruma bakarız dediler.ama söylenen 1 milyarı geçermiş.12500 e almıştım zaten 1 milyar da klimaya masraf etsem yazık olacak.tertemiz 134000 km de araç.bana bi yol gösterseniz bu iş daha ucuza ve kolaya hallolabilir mi ya da bu durum 97 model bi arabada kronik midir yani yaptırsam tekrarlar mı?

97 model bır araba ıcın kaçak olması normal, fakat 160 a hasar tespiti yapılması cok saçma iyice araştırın belki forumumuzda basına gelen vardır cok daha ucuza halledılebilir...1 mılyar para cok bence

sağolun ben de çok olsuğunu düşündüm zaten belki bi kullanan ya da aynı sorunu olan vardır diye açtım konuyu.klimasız binilmiyor da bu gidişle zararına satmak zorunda kalıcam arabamı.acaba araba piyasasında bu aracın klimasız duumda olması fiyatında çok mu indirim yapmama sebeptir bilmiyorum ki bir de kaskolatmıştım aracı

satmak yada piyasa fiyatını öğrenmek isterseniz 'DOD' diye bir firma var koç un.. oraya götürüp öğrenebilirsiniz expertler fiyat biçerler şuan ki haline.. onlar genel bir araştırma yapıyorlar çünkü tam değerinde fiyat verirler... eğer istanbulda olsaydınız cıkma parça bulabilirdiniz en kötü ihtimal oda olmazsa kaskosu var madem ufak bir hasar alsın önden araç o sırada klimada aradan cıkar.

klima calismiyor diye arabami satilir be bilader..1 milyara yeni klimami takacakmis senin servis,ara,sor sorustur isinin ehli bir klimaci bul halleder belkide kacagi kaynakla bile halleder.bazen kücücük bir sorun serviste devlesebiliyor.
minik bir örnek.arkadasa yaz tatili öncesi ford galaxy aldik onunda klimasinda sorun vardi satici gazi bitmis doldurursunuz dedi okey dedik neyse gazla halledilmedi cünkü kacak var,servis cikardi dünya kadar hesap,neyse kücük bir arastirmadan sonra bulduk isten anlayan birilerini parcayi söktü baska bir yerdede kaynak yapildi 2 aydir sorun yok hemde 15-20.000 km yol yapti klima hep acik Türkiye tatili..yani sorunun kaynagi kücükte olabilir..

anladım dostum sağolun..bi sanayide şansımı deneyeyim olmazsa satışı düşünelim dediğiniz gibi servis işi bi hayli abartıyor galiba.bu arac km ye 300 bin civarı yakıyor normaldir değil mi sonuçta 1.6 benzinli.sıralı attırmak arabada herhangi bir sıkıntıya yol açar mı?

Aracınız hayırlı olsun, mevlam kaza bela vermesin. Çıkaracağı her arızada arabayı satmayı düşünürsen eğer işin zor. Sonuçta ikinci el araba yani illaki masraf çıkaracaktır. Sen kendine iyi bir usta bulmaya bak, klima kaçağını fazla abartmışlar birkaç yere daha sor.

anladım dostum sağolun..bi sanayide şansımı deneyeyim olmazsa satışı düşünelim dediğiniz gibi servis işi bi hayli abartıyor galiba.bu arac km ye 300 bin civarı yakıyor normaldir değil mi sonuçta 1.6 benzinli.sıralı attırmak arabada herhangi bir sıkıntıya yol açar mı?

km ye yakit hesabina girersem cok zaman alir ben yurtdisinda yasiyorum sen 100 km ye ne yaktigini söylesen daha cok anlarim yada arkadaslar yardimci olurlar diyeyim.:D tahminime göre 100 km ye 9,5 lt gibi normal diye düsünüyorum..

eyvalah çok sağolun..acemilik işte araba 1 ay arıza çıkarmasa nasıl seviyorum ama sonra bişi çıkıyo uyuz oluyorum:Dalışcaz bunlara ilerde tabi..opel vectra için tavsiye edeceğiniz lastik markası var mı?

Geri