Lütfen Biri Yol Göstersin

geographer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese iyi günler dilerim. yeni üyeyim foruma.iyiki böyle bir forumumuz var.
sormak istediğim şu:
(arabam opel astra classic 2005 model)
aküyü yeni değiştirdim.10-15 günde bir kullanıyorum arabayı. akünün üzerindeki işaret siyah renkli(şarj istiyor manasındaymış) 1 aylık akü niye böyle gösteriyor anlamadım yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
user_online.gif

Uyar: (0%)
empty.gif
empty.gif
empty.gif
empty.gif
empty.gif

geographerÜyelere Açık Profil Bilgilerigeographer - Özel Mesaj göndergeographer - E-Mail göndergeographer - Daha fazla mesajını bulgeographer - Arkadaş Listene ekle

10-15 günde soğukların da etkisiyle akünün şarjı azalır. durum normaldir. 2 yaşındaki arabaya da tahminen bu yüzden yeni akü almak zorunda kaldınız.

aküde bisorun vardır aldıgın yerden değiştirgarantisivardır

kardeş o lambaya hıc ınanma derim.. akünun sularını kontrol edılıyorsa ettir gerısı şansa kalmş

tavsiye için tşk
ama kuru akü yani kapaksız. akü delphi marka. evet sanırım aküyü değiştirme nednim bu. sabahleyin çalıştırayım dedim ama tık yok. bende yeni bir akü aldım. bakalım ilerleyen günlerde ne gösterecek

Delphİ Bendede War Ayni Sorun Oldu Ama Garantİsİ War DeĞİŞtİrİyolar Şİmdİ Bİ Sorun Olmadi

Bende de Delphi var o uyarıcı kafasına göre değişiyor bende de bazen yeşil top duruyor bazen hiç yok ortada ama 5 senedir bi sorun olmadı.Zaten en fazla 1 sene daha gider.Kısacası araba tık diye alıyorsa o topu salla....

Geri