lpg'li ler kervanı artık bende aranızdayım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Feyzullah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Feyzullah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar dün itibariyle 2003 model 1,6 elegance otomatik aracıma lpg taktırmış bulunmaktayım.öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki ben hayatta tüp falan taktırmam diyodum allahım bu konuşmalardan dolayı senden özür diliyorum.

arkadaşlar italyan malı bedini taktırdım tekirdağda başka hesaplı ithal bulamadım heleki dün ben ustaya teslim etmeden biri geldi arabayı yeni aldım sıralı tüp var yerli taktırmışlar bir ay önce arıza veriyor deyince ustayla bir daha göz göze geldim ve ithal taktırmakla doğru karar verdiğimi anladım. :good: evet italyan bedini dedim 1,300,00 ytlye taktırdım 330,00 ytl de ruhsata işlemek tutuyor hayırlısı ile yol tecrübelerini (çekiş.yakıt vb.)sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum :pon:

hayırlı olsun

ayağını korkak alıştırma bas gazın tepesine tepesine :D

bu arada yerli malında sorun yaşayan arkadaş usta maduru olduğuna emin olabilirsin taktırdığın çoookk kaliteli bir ithal olsa atıkerden 200 ytl fazla olmaz;) (mantıken)

umarım sorun yaşamazsın hayırlı olsun aramıza hoşgeldin :)

Hayırlı olsun, ben de geçen hafta taktırdım, çok memnunum çekişinde gidişinde hiç bir sorun yok. Güle güle kullanın.

hayırlı olsun ;)

şu ustadan bedininin programını istesek verirmiki acep???
ankara da servisi yok namussuzun

şu ustadan bedininin programını istesek verirmiki acep???
ankara da servisi yok namussuzun
:kop: :kop: :kop: cık cık cık :D :D

hoşgeldiniz aramıza! :D şimdi gaz pedalını biraz eskitmek lazım:D yıhyıh

gülme olm
lpg ci arkadaşımız var diyoruz elin 3 kuruşluk adamına mecbur bırakıyosun ayıp VALLA bide gülüyosun terbiyesiz:mad:

bu kadar laftan sonra bedini programını alman lazım kadir:D :D :D

Geri