Lpg Yardım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GkySrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GkySrl

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Malüm öğrenci olduğum için benzin parası biraz zorluyor.Ama lpg konusunda tereddütlerim var.Hangi ustaya gitsem takalım sorun olmaz diyor.Kime sorsam marka farketmez önemli olan ustadır diyor.Malatya'da bu işi yapan kimler var bilmiyorum forumda tüm lpg konularına baktım belkide işin içinden çıkamadım.Aracım 1,6 Twinport astra G. Bu konuda çok titizimdir tekleme hızlanma nasıl olur bu konudada bilgi verirseniz memnun olurum.

Aynı tereddütler bende de vardı BRC taktırdım kurtuldum. Çok şükür bir problem yaşamadım.

Malüm öğrenci olduğum için benzin parası biraz zorluyor.Ama lpg konusunda tereddütlerim var.Hangi ustaya gitsem takalım sorun olmaz diyor.Kime sorsam marka farketmez önemli olan ustadır diyor.Malatya'da bu işi yapan kimler var bilmiyorum forumda tüm lpg konularına baktım belkide işin içinden çıkamadım.Aracım 1,6 Twinport astra G. Bu konuda çok titizimdir tekleme hızlanma nasıl olur bu konudada bilgi verirseniz memnun olurum.

Twinport LPG'de manifoltu deldirmeden yapın. Yoksa sorun çıkıyor haberiniz olsun.

Konuyu inceleyiniz...

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=59857

evet manifoltları deldirtmeden yaparsanız daha ii olur tabikide. nitekim bende öyle yaptırdım
....fakat manifoltları delerek yapsalar bile bir sorun çıkacağını sanmıyorum.....

ama geç kalmadan taktırın ..çekişi gidişi vesaire benzinden farkı yok.......ayrıca BRC den şaşmayın derim.....

opel servısı gıdın zten brc ve landırenzo onerıp kendılerı takıyorlar kafanı rahat olur

Geri