cevaplar için teşekkürler arkadaşlar bende çok inanmıyorum bu sisteme fakat lpg taktırıken zaten benzin / lpg yapacağım tasarrufu göz önüne aldığımda sübap erimesi çokda umrumda değildi açıkcası diyeceksinki ozaman ne diye yağlama sistem taktırdın + bi maliyeti olmadığı için taktırdım normal lpg için 1400 lira fiyat almıştım pazarlık sırasında arkadaşlar teslim ederken yağlamalı olarak taktık oda bizim hediyemiz dediler yani + bi maliyeti olmadı bana.. hazır sistem varkende düzgün sıvı kullanalım istiyorum yoksa dedıgınız gıbı 10 numara ınce yağ bıle aynı işlemi görüyor diye duymusdum.
hayırlısı olur ınsallah dugun karar vermişsinizdir. Ben bundan oncekı aracımda da landı kullandıgım ıcın bı sıkıntı yşamadım. bu arada benımde landı ılk basda 4000 devır uzerınde yaklasık 10 sn benzın püskürtüyor yanı benzıne gecıyordu ama ınanılmaz yakıt kaybı oluyordu 1 depo lpg/ 50 tl lık benzın bıtıyordu 2 ay once servısde kapattırdım o ayarı artık 3 depo lpg de 50 lıra benzın harcıyorum

bende o mantıkdayım sanırım artık dün landrenzoyu aradım ellerınde 1-2 lıtrelık bıdonlardan varmıs 1 e 35 2 lt liğe 70 lıra dedıler hafta sonu alıp koycam bakalım bende koseye

ama yınede o zamana kadar daha ucuza bulabılecegımız bı yer cıkarsa cok mutlu olurum tabı