Lpg taktıracağım

blucerchiati

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu lpg olayına çok yabancıyım tüm başlıkları okudum ama benim kafamda soru işaretleri var:confused: bizim ford focus'a lpg taktıracağız pek anlamayız lpg den ama okuduğum kadarıyla atikerden uzak durmam iyi olur, brc ,landirenzo ya kaymam gerekiyor heralde:) anadolu yakasında kadıköyde ikamet ediyorum. çok fazla uğraş olsun istemiyoruz , yok şu ayarı yapılacak yok bu ayarı.. 300 500 fazla olsun ama bizi mümkünse az uğraştırsın sürünmeyelim:) focus hb 1.6 otomatik 105 hp araba. şimdi bu tank olayını tam çözemedim anladığım kadarıyla biz belirliyoruz bunu. ideali hangisidir? hangi marka bizim cebimizi yakmaz? aşağı yukarı kaça patlar bize? fiyatın içinde bu dediğiniz tank mevcut mudur? mesela 50lt lpg ile ne kadar yol yapılabilir tahminen?:) kadıköy civarında önerebilceğiniz bir yer yada bir usta var mıdır gönül rahatlığıyla aracımızı teslim edebileceğimiz?:) en kısa zamanda taktırmak istiyoruz, babam atiker diye duymuş bi yerden yarın gidelim hemen dedi ama dur dedim bekle biraz araştıralım diye zor sakinleştirdim kendisini:)

Kesinlikle BRC taktırın derim Atikerden uzak durun birde LPG kitinizi yetkili ve işin ustasına taktırın Ustalık+BRC bir araya gelice sorun yaşamazsınız...

lovato iyidir.

bence BRC.

söküp atacağım ben Atikeri nedir bu kadar kötü reklam olur mu memnunum ama atacam olmuyor böyle :)

brc kafama yatmaya başladı:) hasanpaşa ve bostancıdada yeri varmış yakınlığıda + bir etken bizim için:)

lpg taktırıcak olsam prins yada teleflex ama prins opelde daha iyi ve uyumlu sanırsam..

İnadına Atiker. 2 senedir en ufak sorun yaşamadım. Bence en önemli faktör usta, marka daha sonra.

ustalık + brc derim...

2011 opel astra HB 1.6 115 beygir benzinli aracim vr ben zin tetiştiremiyorum arkadaş çok yakiyor tup taktirmayi bende düşünüyorummm hangisi olabilir

Geri