lpg sorunu opel vectra 1,6 2001 model comfort

salih_akkaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
öncelikle bu forma emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun ...herkese selamlar saygılar hürmetler.... ben ankara da yaşıyorum ve 2006 yılının nisan ayında opel vectra 1,6 motor comport araba aldım...ve hemen yakıt tasarufu için lovato marka sıralı sistem tüp takdırdım..ilk başlarda iyi gidiyordu çalışırken titreme yapıyordu sonra düzeliyordu onu kabul etdik zamanla düzelir dediler birazda düzeldi aradan 1 ay geçtikden sonra .benim sorunum son 2-3 aydır ortaya çıktı aslında birden titreme yapıyor gazdan benzine geçiyor..gaz yemiyor...gaz gelip gidiyor birden gaz geliyor araba fırlıyor pat diye kesiliyor araba boguluyor....trafik de stop ediyor...durup dururken arabanin rolanti ayarını yapan egr bozdu bujilerin üzerinde 4 lü tank diyorlar onu bozdu büyük bir masraf açdı onları yaptırdım 10-15 gün benzinde bindim çok iyiydi...araba tekrar gaza geçtim aynı sorunlar tekrar başladı acaba ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olurmusunuz takdırdıgım usta bir şey yok normal diyor gönderiyor....

arkadaşım bence hiçde normal değil yaşananlar. normalde sıralı sistemde gazla lpg kullanımı açısından hiç bir farklılık olmaması lazım. Anlatımından sanki gaz az gidiyomuş gibi geldi bana. Bence sen başka bir ustaya göster arabanı .Ankarada lavatonun başka yetkili servisleri vardır muhakkak. Yada aç telefonu türkiye distribütörüyle görüş alışverişinde bulun seni daha bilgili birine yönlendirsinler.

arkadaşım geçmiş olsun.. Forum kuralları gereği öncelikle kendini üye arşivi başlığı altında formata uygun bir şekilde tanıtırsan seviniriz.. Aksi takdirde açmış olduğun konu kilitlenir ve istediğin yardımı alamazsın.. Saygılarımla

ÖzÜr Dİlerİm En BaŞdan Kendİmİ Tanitmadigim İÇİn Ama Şu Anda Belİrttİgİnİz Yerde Tanitimimi Yaptim İnŞallah Uygun OlmuŞtur Herkese Çok TŞk Ederİm..

Bir an önce işin ehli bi ustaya göster arkadaşım ...

Arkadaşım gaz beyninden olabilir tavsiye edebileceğim yer çevik kuvvetin orada ziebartın yanında aytok var sahibi kürşat git baksınlar bence...

kardeş yardımcı olmak ısterım ancak anlattıkların bıraz karısık iş. bobını degısmıssın egryı degısmıssın. zaten benzındede sorun yok dıyorsun tek bakılacak yer kalıyor oda lpg tesısatı.sen taktırdıgın ustaya bırak arabı basında durma ustanın ertesı gun tekrar gel. çünki yapsın abı işi ney ustanın. sen para verıp yaptırdın işi. hatıra gönule iş yaptırmadınya

hocam görünen o ki senin lpg beynin de veya regülatöründe bi sorun var. Bu ustayı salla sen direk Türkiye distribitörlüğüne bi tel aç böyle böyle de zaten garantsi de vardır başka bi yetkili servise git onlarla bi yola çıkın zaten orda anlaşılır herşey ondan sonra artık beyin mi değişir yoksa başka bi parçası mı bi şekilde halledilir takma kafanı sadece biraz yakalarına yapış firmanın.Bi de şey olabilir bu lpg bujilerinin bi sırası var her birinin takılcağı yer bellidir yani kafana göre takamııon onlar yanlış takılmış olabilir işte bi başka yere baktır o ustadan hayır gelmez bu saatten sonra.Geçmiş olsun tekrar.

herkese çok tşk ederim zahmet verdim anlaşılan iyi bir usta bulup başdan aşagıya tesisatı göstermem gerekiyor benim artık yeterki düzelsin başka bir şey istemiyorum ...hepinizden allah razı olsun

Geri