- Konuyu Başlatan
Kalorifer Açikken Gelmesi Normal çünkü Kalorifer Acikken Polen Filtresinde Süzgecten Gecirmiyor.bendede Aynisi Oluyor...kalorifen Acikken Bacen önden Giden Arabanin Egzozo Kokusunu Bile Içreri Verebiliyor.aracin Kullanim Kitapcigindada Bu Yaziyor Zaten.
Ayrica Lpg De Arabanin çekişi Nasil?daha Doğrusu Seninki 1.6 Mi?2.0 Mi? Km şehir Içinde Ne Kadar Yakiyor?
selam arkadaşlar 2004 opel vectra c araca landi renzo takdırdım. Dediğim gibi kalan benzinle gideceğim mesafe hiç eksilmiyor. Değerleri sıfırladım normale döndi ama yine aynı kaldı 270 den 73 e düştü bu seferde 73 aynı kalmaktadır. Neyse Nevşehirde anlayan yok zaten.
Soran arkadaşlarıma cevaplıyorum landi renzo gerçekten uyumlu Performans, yakıt durumu harika. 30 ytl lik gaz alıp kayseriden nevşehire gledim tam tamına 197 km yapdım. 68 km si uzun yol diğeri -5 ila 15 arası soğukta şehir içi mübalasız.Ama iyi ustaya taktırın en mühimi o.
Kokuyu buldum kaloriferi tüpe geçtikten 1 dakika sonra çalıştırdım mı mesele olmuyor.
LANDİ RENZO TAKTIRANLARA ÖNEMLİ AÇIKLAMA.... ENJEKTÖRÜ PLASTİK MOTOR KAPAĞININ ALTINA UZUN ISRARLARIM ÜZERİNE YERLEŞTİRTTİM VE SÜNGERE SARDIM. KAPAĞI AYAKLI VİDALARLA YÜKSELTTİLER YAĞ KAPAĞI ALTTA KALDI OLSUN. VEEEEEEE... ARAÇ ÇALIŞIRKEN İÇERİDE SIFIR ENJEKTÖR SESİ. OLMAZ DEMEYİN BEN YAPTIRDIM HEM HORTUMLARDAN İKİSİ 7 CM KISALDI. İSTEYENE TARİF EDERİM (suvat38@hotmail.com)
Son düzenleme: