lpg ledleri yanıp sönüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan whiteman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

whiteman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
tanktaki yakıt miktarını gösteren ledler devamlı yanıp sönüyor sebebi ne olabilir?
tek lede düşünce ise bu yanıp sönme işi kesiliyor normalde benim araçta son 30 km kalınca bu led yanıp sönmeye başlıyordu yani tam tersi bir durum var programı yeniden yüklettim ama düzelmedi sorun ne olabilir?

tankın ustunde samandıra gostergesı var onu degıstır kablo ıle one ledlere gıder o

arkadasım lpg markası nedir??ben atiker kullanıyorum son 2 aydır benim gösterge ışıklarında da düzensiz yanıp sönmler başladı..full depo araçta 80 km de ısık teke düştü :D lpg servisi aradım gaz bitene kadar kullanın daha sonra sensörü değiştirelim dediler..büyük ihtimal seninde sensörde arıza oluşmuştur..bu sürede depodaki gazı tankın üzerindenki gösterge düğmesinden kontrol edebilrsin...

arkadakı gosterge one yonlendıır zaten
ama bazen arka normalken on garıplık yapabılır
yerınden sokun tek cıvatası var temızleyın altını ustunu kabloyu kontrol edın tekrar takın duzelmesı muhtemeldır yoksa yenısı

bu ledlerin yanıp sönmesi sadece yakıt göstergesi ile alakalı değilmi sistemin çalışmasında bir anormallik yapmaz umarım
çünkü arac çekiştende düştü

yakıt göstergesiyle çekişin bir alakası yok ;çekiş düştüyse ateşleme sistemine ve gaz ayarına baktır,depodaki gazı bitir ,taktırdığın yere git;hem şamandırayı falan bi kontrol etsinler ve gösterge işini halletsinler,sonra gaz al hem ateşlemeye baksınlar ,hemde gaz ayarı yapsınlar...

yakıt göstergesiyle çekişin bir alakası yok ;çekiş düştüyse ateşleme sistemine ve gaz ayarına baktır,depodaki gazı bitir ,taktırdığın yere git;hem şamandırayı falan bi kontrol etsinler ve gösterge işini halletsinler,sonra gaz al hem ateşlemeye baksınlar ,hemde gaz ayarı yapsınlar...

sağolasın gaz bitsin tekrar gideceğim

Evet sonunda sorunumu çözdüm
birkaç yere gittim sensörler değişecek dediler çok önemli bişey değil böylede kullanabilirsinde diyenler oldu ama bir usta bu programla alakalı bir sıkıntı fakat ayar yapacak usta şehir dışında bekleyin dedi
dün haber geldi gittim ayarlarını yaptı lpg ledleri artık doğruyu gösteriyor yanıp sönme işi bitti
usta bu işi bilen insan çok az böyle bir sorun olduğu zaman sensörleri değiştiriyorlar ama bu programlık dedi.
Bu tip sorunu olan arkadaşlar sensörleri değiştirmeden iyi bir ustaya baktırmak lazım

Geri