Lpg kullanıcıları dikkat

gentleman_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
son bır haftadır arabamın fazla yakması nedenı ıle lpg takdırdıgım yere gıttım bılgısayar ıle ayar cekılıp kontrol ettıler bır sey yok yakısıda gayet ıyı dedıler bugun arkadasımın soguktan calısmayan transıt aracı ıcın aku takvıyesı yapmak amacı ıle kaputu bır actım sıssssss dıye ses gelıyor hemen arabayı stop edıp soyle bır kontrol ettım ve bakın ne gordum
bantla sarılı yer bantla sardım sonra benzıne aldım
grnt3993.jpg

grnt3994.jpg

buda demontaj sonrası
grnt4013.jpg

grnt4014.jpg

bakın buda bır baska arac

grnt4010.jpg

demek ıstedıgım lpg montajında yada sonrasında sureklı kontrol halında olun kaplolara dıkkat etın gaz fıltresı borulara surtunerek delınmıs ve buyuk bır tehlıkeyle karsı karsıya kaldım

Valla Bülent Allah kurtarmış...Şaştım kaldım...Takanlar bunu düşünememişlermi..Ayrıca ne kadar dayanıksız bir malzeme kullanıyorlar...Kablo sürtünmesinden delinmiş...

bu lpg montajının ve kullanılan malzemenın kalıtesını gösterıyor....

benım arabanınkıne heman bakmam lazım

valla verilmiş sadakan varmış. esasen malzeme kaliteli de olsa işçilik iyi de olsa, şu lpg işine hiç bulaşmamak lazım.

valla verilmiş sadakan varmış. esasen malzeme kaliteli de olsa işçilik iyi de olsa, şu lpg işine hiç bulaşmamak lazım.
:good: :good: :good:

Valla Bülent Allah kurtarmış...Şaştım kaldım...Takanlar bunu düşünememişlermi..Ayrıca ne kadar dayanıksız bir malzeme kullanıyorlar...Kablo sürtünmesinden delinmiş...

ıkı yıl oldu. yaparken ısımız bıtsın dıye yapıyorlar sonrası kımın umrunda

bu lpg montajının ve kullanılan malzemenın kalıtesını gösterıyor....

lanzırenzo denen bırıncı sınıf ıtalyan markası dıye takıldı sonradan gaz fıltresı aldım atıkerın plastık aksamlı bence daha kullanıslı

lpg de ufak bı hesap yaptım. kaliteli bir kit ornegın prins marka 2000 liraya takılıyor. km de şu anda 25 kuruş yakıyorum. duydugum kadarıyla 16-17 kuruşlardan bahsedılıyor. bu degerler sehir içi ve otomatik vites için. lpg takıldıktan sonra zaten ılk calısmalarda gene benzın yakılıyor ve aracın sogukken en çok yaktıgını bılıyoruz. sonrasında da lpg takıldıktan sonra bakım aralıkları düşüyor dıye biliyorum. yani 15.000 yerine 10.ooo de bir bakım yapılıyor dıye hatırlıyorum. ayrıca senede 1 veya 2 defa lpg nın ayarlanması ıvırı zıvırı var. yanı km de 8-9 kuruşluk tasarrufu ortalama 5 kuruşa ındırıyor. 2000 lirayı amorti etmek için 40.000 km yol katetmek lazım. ayrıca bunun sızdırmazlık raporları yok muayenesı falan hıc saymadım bile. arabanın delik deşik olması ise cabası...

çok garip bir deformasyon

Geri