Lpg için yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bRk26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bRk26

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracımda bagajda Lpg tüpü var onu stepneye aldırmak istiyorum.
Bunu Ruhsata işletmek gerekiyormu?
Fiyatınin ne kadar oldugunu bilen varmı?
Sağlıklı mı sağlıksız mı bagajda yer açılması için yapıyorum yoksa bi sıkıntı yok fikirlerinizi yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

aynı şeyi bende düşünür oldum artık, bir sıkıntı çıkmaz inşallah

nasıl olduğunu bilen yok sanırım :|

Arkadaşlar simit depo en ideali fakat depo seri no su değiştiği için muayeneden geçemezsiniz
Ruhsatta depo tipi veya seri nosu ile ilgili bir kısım varsa tabi ruhsatta değişir

Arkadaşlar simit depo en ideali fakat depo seri no su değiştiği için muayeneden geçemezsiniz
Ruhsatta depo tipi veya seri nosu ile ilgili bir kısım varsa tabi ruhsatta değişir

ilgili bir kısım yok sorun cıkmaz

hiç bir sıkıntı yaratmaz, ruhsatta değişikliğe gerek yok..şayet lpg ruhsata işliyse...

Lpg ruhsata işli bnim sadece sanayiye gidip söylememle oluyor yani benim bagaj tüpü alıyorlar yerine simit depo takıyorlar bağlantılarını kuruyorlar bu kadar...??

benimde 2001 editionum var bende simit taktırmak istiyorum yanılmıyorsam taktıracağımız simit deponun tarihi mevcut tankından eski olmaması gerekiyor.Brc'ye sordum 300 ytl fiyat istedi simit deposu olupta normal tankla değişmek isteyen birini bulmak daha masrafsız olur.

ben simit depo buldum bi tanıdığımda işleme ruhsata işletmek lazım mı onu öğrenmek istiyorum ruhsata işetilicek masraf çıkarıcaksa hiç girmicem eğer gerek yok 100 150 lira bişi tutar dediler doğruysa durmucam değiştiricem direk...

Arkadaşlar yeniden proje hazırlanması gerekmiyor mu? Bildiğim kadarıyla tesisat yapısı değişiyor çünkü...

Geri