LPG Filtreleri Değişimi Hakkında Görüşleriniz..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar :p

Lpg filtrelerini değiştiren arkadaşımız varmı merak ettim.. Veya bu konuda görüşü olanlar veya bilgisi olanlar daha doğrusu bu konuda yazmak istediğiniz herşey..

Bu gerçekten gerekli bir bakım mıdır? Yoksa lpg servislerinin abartmasından ibaretmidir?

Değiştirince neler değişecek ne gibi faydaları olacak..

Cevaplarınızı bu konuda aklınızdaki herşeyi yazmanızı rica ediyorum..

Saygılar..

Ben LPG yi taktırdığım yere gittim, 12.000KM olmuştu taktıralı, "gazı nerden alıyorsun?" sorusuna OPET dedim, 20.000 de gel diyerek gönderdiler :)

Belki temizlik için değil de, geçen forumda vardı bir arabanın filtresi delinmiş. O tarz eskimelere karşı diyor olabilirler değişmesi lazım diye.

ben söktüm filtreyi direk bağladım 3 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yok.

Banada buğranın dediği gibi oldu.yaw açın bakın dedin 7 bin km olmuştu.sonra baktılarki yağlanmış.peçeteyle silip temizlediler içini.geçenlerde ayar için gittiğimde geğiştirdiler.20 tl aldılar.toptancısında 5 tl imiş.5-6 binde bi değiştirmek gerekli bence ne zararı varki.kirlenip yağlanıyor kanaatimce.kendimiz takabiliriz basit bişey.

10,000 de bir yağ filtre bakımında değiştirmek mantıklı gibi..

peki değişiklikten sonra faydasını gören arkadaş varmı? yani şu değişti denilebilirmi?

hiç yoktan çekişi etkiler gaz filtresi :)

Çekiş az bi şekilde artıyor. Benimkini ne zaman değiştirmiştim ilk bilmiyorum ama sonraki değiştirdiğimde baya bi kurum gibi bişey çıktı.:D

Ben opel de yaptırmıştım lpg dönüşümünü. Opis de. Evlerden ırak olsun. 20000 geçti taktırdıktan sonra. Mavi denizler otogaz var şaşmaz da oraya gittim. Bir ton kaydılar opise. Nedeni ise filtreleri öyle bir yere takmışlar ki tam bir mühendislik harikası olmuş. 2 filtreyi toplamda 2 saate yakın zamanda değiştirdiler. İkisi de 20000 de değişse bence gayet ideal. Ama benim gibi arabaya sadece aygaz yada aynı ayar kaliteli gaz alırsanız.

benim filitre iptal; 8 aydır filitresiz kullanıyorum; filitre fiyatları yüksek ve gaz kaçağı oluyor bazılarında...

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar :p

Lpg filtrelerini değiştiren arkadaşımız varmı merak ettim.. Veya bu konuda görüşü olanlar veya bilgisi olanlar daha doğrusu bu konuda yazmak istediğiniz herşey..

Bu gerçekten gerekli bir bakım mıdır? Yoksa lpg servislerinin abartmasından ibaretmidir?

Değiştirince neler değişecek ne gibi faydaları olacak..

Cevaplarınızı bu konuda aklınızdaki herşeyi yazmanızı rica ediyorum..

Saygılar..

ben lpg takdıralı 2 yıl oldu hıc degıstırmemısdım taki delinene kadar ve hic kimse bana degiştir falanda demedi.Yanlız buji kaploları mumkunse 6 ayda bır degıstırın

Ben LPG yi taktırdığım yere gittim, 12.000KM olmuştu taktıralı, "gazı nerden alıyorsun?" sorusuna OPET dedim, 20.000 de gel diyerek gönderdiler :)

Belki temizlik için değil de, geçen forumda vardı bir arabanın filtresi delinmiş. O tarz eskimelere karşı diyor olabilirler değişmesi lazım diye.

evet o benım
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=39747&highlight=lpg+kullan%FDc%FDlar%FD

Geri