Lpg deneyimli arkadaşlar

PN 635(PAMUK NURİ)

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar lpg taktirali 2 aya yakin zaman oldu dikkatimi çeken bi konu var lpg fiyatlari her yerde degişiyor ben benzini sürekli po aliyodum lpg ordan aliyorum fiyati:1,74 başka yerde bakiyorum fiyati:1,61 aradaki fark çok yüksek litreye vurursan şimdi bunun arasindaki fark neden böle aracin motoruna ne gibi zarari vardir bana önerdiginiz bi firma varmi opettenmi alim bp alim po alim aracima bi zarari yoksa neden fazla para verim yardimlariniz bekliyorum

aradaki fark rekebetten olabilir,ben uzun yolda ipragaz alıyorum(km daha fazla yapıyorum)arkadaşımda PO GAZ öneriyo,aygaz euro lpg+ iyidir

ben uzun yola giderken ucuz olandan alıyorum. 1,49tl litresi. 1,74tl olanı ise zamn zaman eğer benzin ihtiyacım varsa gidip bpden alıyorum. birçok farklı firmadan alarak denemeler yaptım ve yaptığım yolda çok küçük farklar dışında değişimler gözlemedim. ama tabi bunu söylerken her ucuz olan gaz diğeriyle aynı demiyorum. benim aldığım yer ile fark etmiyor demek istiyorum...

bende hep opetten aliyorum yani aygaz aliyorum..
bizim burda 1.71 40 km ilerde 1.72.. yani pompa fiyatları nakliye ile alakalı diyebiliriz.

valla ben çok denedim aygaz ile 20,00 TL ile 100 KM - Shell gaz ile 20,00 TL ile 113 KM - Ucuz gaz almıştım markasını hatırlamıyorum 1,35 den almıştım 20,00 TL ile 83 KM

bu konuyu ben zaten açmıştım bende anlamıyorum fiyat farkını sordum bi benzinlikte 1.51tl ydi normali 1.72 iken biz nakliye koymuyoruz dedi adam ondan bizimki ucuz dedi depoyu fulledim 11 12 lira fark ettti

Shell veya Opet den şaşmam kalite ikiside fiyatları önemli değil kaliteli olsun yeter ...

shell kullanıyorum ama kesinlikle başka yerden almam fiyat farkı buralarda da var rekabet ortamı kızıştırıyor.

ben lpg kiti takarken söylemişti.benzini shellden aklı kelden alacan diye.Lpg içinse aygaz dedi.ona binayen 2sefer dışında başka gaz koymadım.zaten lpg hakkında spekilasyon çok.kalite takılmak gerek.

Geri