iyi günler.bende de 99 model corsa 1.4 gls ecotec ve sıralı sistem lpg var.arabayı ilk marşa bastığımda normali olan benzinde çalıştığı sonra gaza geçtiği halde yazın bile geç çalışıyor.ama arabada gaz bittiğinde benzine aldığımda yani sadece benzinde çalıştığı zaman hemen çalışıyor.bu ikisi arasında ne fark var anlamadım.ben de kapatırken benzine alıp, çalıştırdığımda kendim gaza geçirsem arabaya zararı olur mu, bilen var mı?
bir de araba gaza geçtiğinde ilk başlarda devir saatinde oynamalar,titreme ve yürüdüğüm zaman ise silkeleme, gaz yememe herşey oluyor.ben geçenlerde gaza geçme ayarını düşürdüm,derecesini tam hatırlamıyorum ama bayağı düşürdüm çünkü gaza çok geç geçiyordu.bu silkeleme acaba ondan m? eskiden motor sıcakken dahi gaza geçmesi 4-5 dakikayı buluyordu.şimdi 30 saniyede geçiyor yani motor daha soğukken.yardımcı olursanız çok sevinirim.
bir de araba gaza geçtiğinde ilk başlarda devir saatinde oynamalar,titreme ve yürüdüğüm zaman ise silkeleme, gaz yememe herşey oluyor.ben geçenlerde gaza geçme ayarını düşürdüm,derecesini tam hatırlamıyorum ama bayağı düşürdüm çünkü gaza çok geç geçiyordu.bu silkeleme acaba ondan m? eskiden motor sıcakken dahi gaza geçmesi 4-5 dakikayı buluyordu.şimdi 30 saniyede geçiyor yani motor daha soğukken.yardımcı olursanız çok sevinirim.