limitör konusunda yardım

rahimavci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
gaz kesici konusunda yardım

arkadaşlar opel vectra b var 2.0 otomatik vites

2 gün önce aksaray yolunda hız yapmak istedim fakat arabam 195 civarında kaldı
195 i geçemedim sonra devir saatine baktım ki 4500 devire gelmeden kalıyor :mad:

boştayken bagırttım arabayı 4500 de kesiciye giriyor normal arabalar 6200 gibi girerken benimki niye 4500 de olabilir acaba yardım lütfen :(

Son düzenleme:
krank devir sensörü yada egzantrik sensöründen yapıodur büyük ihtimalle. ama arıza ışığı yakması da lazım.

krank devir sensörü yada egzantrik sensöründen yapıodur büyük ihtimalle. ama arıza ışığı yakması da lazım.

hiçbir ışık veya arıza yazmıyor kardeş ekranda devir 4500 de kalıyor sadece

bilgisaara baglatıcan artık... arıza sensördeyse pek pahalı bişey diil ben 120 liraya değiştirdim siemens marka. yetkili servis fiyatı 150 ytl. aynı arızayı bende yaşadım 4500 devirde..hatta parca kodu 6238126. vectra için değişirmi bilmiyorum. fiyat değişmez ama..

4 ünü viteste deneyin yine en son kaç yapacak
benim araba 4 dede aynı hızı görüyo 5 tede 5inic vites tasarruf vitesi olduğu için motorun o dişliyi yüksek hızlarada çevirmesi zorlaşıyo devir kesici 6000 den sonra devreye giriyo olması lazım

bilgisaara baglatıcan artık... arıza sensördeyse pek pahalı bişey diil ben 120 liraya değiştirdim siemens marka. yetkili servis fiyatı 150 ytl. aynı arızayı bende yaşadım 4500 devirde..hatta parca kodu 6238126. vectra için değişirmi bilmiyorum. fiyat değişmez ama..

parçayı bi araştırıyım tekrar forum cevaplarına göre hareket ediyim kardeş olmzmı teşekkürler

4 ünü viteste deneyin yine en son kaç yapacak
benim araba 4 dede aynı hızı görüyo 5 tede 5inic vites tasarruf vitesi olduğu için motorun o dişliyi yüksek hızlarada çevirmesi zorlaşıyo devir kesici 6000 den sonra devreye giriyo olması lazım

araba otomatik vites kardeş zaten dört vites 3. vitesde 175 yapıyor 4 e geçiyor 195 te kalıyor

otomatikler hakkında fazla bi bilgim yok hatta hiç kullanmadım
benden buraya kadar size kolay gelsin ozaman.

araba boşda iken gaz verdinmi 4500 geçmiyorsa o zaman eksantrik veya krank sensörü arızalı olabilir illede hız yapmana gerek yok.

otomatikler hakkında fazla bi bilgim yok hatta hiç kullanmadım
benden buraya kadar size kolay gelsin ozaman.

sagol ustam ALLAH razı olsun teşekkür ederim

araba boşda iken gaz verdinmi 4500 geçmiyorsa o zaman eksantrik veya krank sensörü arızalı olabilir illede hız yapmana gerek yok.

ileride hayati bir sorun çıkartırmı peki bu sensörler

Geri