Ledler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KRAL

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara

Arkadaşlar bildiğiniz gibi artık led uygulamasınında halk olarak cıvkını çıkarmıs bulunmaktayız ondan ben bu farlardaki ledleri söksemmi diyorum karar veremedim açıkcası bu ledleride sökersem kapı eşiklerinemi bağlasam diyorum ? Yani söküp kapı eşiklerinemi bağlasam yoksa böyle dursun iyimi karar veremedim nedersiniz? bide kapıya nasıl bağlıcam bunları?

aslında güzel gibi ama sanırım angel ı engellemiş biraz üstte olsa daha güzel olabilirdi gibi

ledler yakışmıyor pejo minubusler taksıler artık hangı aracı görduysem bu ledler cılkı cıktı yakışmıyor bence angell varken ne gerek var lede

audilerdekiler gibi olmuyo bence de yakışmıyor, tuhaf duruyor, sök derim ben de...

sökeyim ozamanda nereye takayım yaa bos durmasın ledler:D

Kapı altına tak, eşik aydınlatması yap.bende bu proje üzerinde duruyorum, Tabi kapı altındaki boşluk ledlerin kalınlığına uygunsa.ben sırf bu yuzden su geçirmez şerit led düşünüyorum, beslemeyi tavan lambasından alıp, her kapıda bulunan anahtar ile tetiklemeyi düşünüyorum.Böylece sadece kapı açıldığında yanacak.

sislerin kenarlarına tak birde öyle dene aynı şekilde (L) fardaki gibi olsun ama hoş olcaktır sadece parklara bağla sadece parklarda yansın :D

ya keske sadece parklarda yanıp normal farlara geçince sönse ama öyle bi sansım yok sanırım:D

Bence sök ve hiçbir yere bağlama.

Geri