Lcd Ekran Için Yardim..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ds180
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ds180

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
99 Astra G aracı yeni aldım satan adam orjinal kasetçaları çıkartıp cd çalar taktırmış fakat teybi açtığımda ekranın 2. satırı gidiyor (tarih satırı) bu satırda normalde text yazılarının görünmesi lazım sanırım teyp RDS li acaba bağlantı yanlış falan yapıldı da ondanmı lcd çalışmıyor yoksa orjinal teybi olmadığı içinmi bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım.

orjinal teyp olmadığı için böyle yapıyor,bağlantıyla alakası yok;bir aparat takılarak düzeltiliyor ama pahallı olduğu için pek tercih edilmiyor,direksiyon kumandası da çalışmıyor galiba orjinal olmayan teyple...

teybi açınca ekranın alt satırı neden siliniyor acaba bunun bir çaresi yokmudur? text bilgilerinden vazgeçtik bari tarih silinmese.

yeni teyibin markası ne sony mi?

Kamosonik!!

teyibinizin AF/TA adında bir özelliği veya tuşu varsa bunun ile işiniz çözülür ama bu seferde direksiyondaki teyp kontrol tuşlarının ışığı gider bende en azından ole oluyor

bu tuşlar var ama ne işe yarıyorlar veya nasıl kullanılıyor diye sorayım daha doğrusu

Af-ta olayı yurt dışında geçerli bir durum haber alma özelliği
işte sizde sorunun cevabı
haber alma türkiye ye uygun olmadığı için satırlar boşluk oluyor bunu kapatınca görüntü düzelecek saat tarih herşey gelir ;)

sağolasın emre kardeş kardeş bunu bi deniyim sonucu yazarım

ne demek inş düşündüğümüz gibidir.... bende sevinirim sonucu yazarsan :)

Geri