LaStİkLeRRR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga950
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BİR LASTİK MARKASI TERCİH ETMENİZ GEREKSE SEÇENEKLERDEN HANGİSİ TERCİHİNİZ OLURDU???

• Kullanılan toplam oy
    52
  • Anket kapatılmış .

tolga950

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
falken-kumho-nexen-marshall arasında seçim yapmak isterseniz hangi marka lastiği tercih ederdiniz_?

falken-kumho-nexen

BUNLAR MARKAMI YOKSA MODELMI

yani toyo moyo yokmu seçenklerde nexen iyi diye hatırlıyorum ama madem böle uzak doğu işi olcak toyo derim

ben marka diye biliyorum ama:S Toyo daha kaliteli old için sokma gereksinimi duymadım.

hiçbiri değil.michelin diyorum.biraz pahalı ama kullandığında kaliteyi,farkı hissedersin

seçenekler arasından Kumho

marshalldan vazgeçmem...büyük jantta en güzel desen ve sağlamlık bence onda...çok da güzel yol tutuşu var yağmurda bile...

marshall gerçekten o kadar güzel mi zamanla lastikte zayıflama falan yapıyor mu...

marshall gerçekten o kadar güzel mi zamanla lastikte zayıflama falan yapıyor mu...

ben 17 jant 50 yanak kullanıyorum...girmediğim çukur bile kalmadı lastiklerin birinde bile tık yok...çok sağlam...yanak destekli jantı da koruyor

valla bende aksine marshall için pek güvenli diye duymustum ama gözlemelediğim nexen iyi duruyor kumho da iyi bilirsiniz genelde taksiciler kullanıyor ama ömrü fazlaca kısa...

Geri